Razumjeti proizvodnju jednokratnih pokrivača cipela

- Apr 27, 2019-

Jednokratni pokrivač cipela eliminira nevolje skidanja cipela posjetitelja i uobičajenih pokrivača cipela koji su ekološki prihvatljivi, te se široko koriste u okruženjima visoke potražnje kao što su elektronika, kemikalije, čiste sobe i čiste sobe. Uobičajeni jednokratni pokrivači cipela uključuju netkane navlake za cipele, CPE navlake za cipele i plastične pokrivače cipela. Funkcije imaju vlastite karakteristike, uključujući pokrove cipela koje ne kližu, pokrove cipela za kišu i antistatičke pokrove cipela.

Za izradu komercijalnog filma koriste se jednokratne navlake za cipele. Postoje mnoge vrste poliestera, uglavnom celulozni acetat, nitroceluloza, poliamin, teflon, polikarbonat, poliuretan, poliester, poli. Etilen, polipropilen, polisulfid i slično. Postoje četiri načina izrade membranskog filtera: sinteriranje, lijevanje, istezanje i ispiranje, te jetkanje.

Sinteriranje je otapanje krute keramike, stakla ili metalnog praha pod visokim tlakom i visokom temperaturom, tako da se prah miješa zajedno da se formira čvrsti film ili folija. Poroznost filma nastalog sinteriranjem je niska.

Lijevanje je širenje otopine koja sadrži ocat i formiranje porozne, koloidne tanke cakline. Lijevanje je glavna metoda proizvodnje membranskih filtera.

Rastezanje je primjena gustog plastičnog filma ili polipropilenskog filma koji se pažljivo rasteže u svim smjerovima pod precizno kontroliranim uvjetima. Kako napreduje proces istezanja, površina filma tvori amblem. Veličina rupe se određuje načinom rastezanja. Materijal za filtriranje filma na tržištu obično se proizvodi postupkom istezanja.

Jedenje, također poznato kao uranjanje, potpuno se razlikuje od drugih metoda izrade membranskih filtera. Koristi paralelno mikro-radioaktivno mikro-radikalno bombardiranje poliesterskog filma prikladnog za premazivanje, sve dok se poliesterski film ne razlomi i formira prolaznu okomitu okomitu na površinu filma.