Kako nositi jednokratnu masku kako bi je zaštitili?

- May 27, 2019-

Danas mnogi ljudi često nemaju zaštitni učinak kada nose maske. U stvari, nošenje jednokratnih maski također je vrlo posebno. Sljedeće male serije bit će ukratko predstavljene korisnicima. Nadam se da ću svima pomoći, svi će se okupiti. Da vidimo.

Koraci za nošenje maske protiv magle:

Prvo, operite: Prvo operite ruke kako ne biste kontaminirali unutarnju masku.

Drugo, objesite: stavite masku protiv grinja na lice i nos, objema rukama objesite uže na oba kraja na uhu;

3. Povlačenje: Istodobno povucite naborane maske protiv magle, tako da maska protiv magle može u potpunosti pokriti nos i usta i bradu;

Četvrto, pritisak: Konačno, pomoću kažiprsta obje ruke pritisnite metalne trake na obje strane nosnog mosta, tako da gornji kraj maske za prašinu može biti blizu mosta nosa.

Kako onda nositi jednokratnu masku? Ispravno nošenje jednokratnih maski:

1. Medicinske maske za jednokratnu uporabu imaju bijele i plave strane, s bijelom stranom okrenutom prema unutra i stranom metalne trake okrenutom prema gore. Prvo povežite dva donja remena iza vrata i zategnite! Spustite donji rub medicinske maske na bradu. Korijen

2. Povucite gornji rub maske za jednokratnu uporabu, pokrijte usta i nos i povucite dvije trake na gornjoj strani na stražnji dio uha i pričvrstite je za glavu.

3. Pomoću dva prsta pritisnite žicu na gornji dio maske za jednokratnu upotrebu kako biste je približili koži nosa, a zatim je postupno pomičite u stranu, što je cijela maska blizu kože lica. Nakon skidanja maske, stavite je u kasetu ili papirnatu vrećicu, stavite je u pokrivenu kantu za smeće i na vrijeme operite ruke. Nemojte ponovno koristiti masku za jednokratnu uporabu.

Vanjski sloj maske za prašinu često nakuplja mnogo prašine, bakterija i drugih nečistoća u vanjskom zraku, dok unutarnji sloj blokira bakterije i sline koje izdaju. Mora se napomenuti da se dvije strane ne mogu zbuniti. Ako se maska za jednokratnu upotrebu nosi dulje vrijeme, maska se navlaži zbog izdisane topline ili sline, a njezin učinak blokiranja uvelike se smanjuje pa se preporuča zamijeniti. Što se tiče N95 maski za jednokratnu upotrebu, itd., Ne smije se više puta koristiti.

Kako se može staviti jednokratna maska? Zapravo, nakon čitanja gore navedenog znanja, naći ćemo ga vrlo jednostavnim, jer metoda nošenja jednokratne maske nije teška, pa samo trebamo koristiti prašinu prema metodama i koracima. Maske se mogu koristiti za bolje rezultate.