Kako bi se utvrdila kvaliteta jednokratne maske?

- May 14, 2019-

Ljudi u svakodnevnom životu trebaju nositi maske. Glavni razlog je što zagađenje zraka postaje sve ozbiljnije. Nošenje maski za jednokratnu upotrebu uglavnom sprečava udisanje bakterija i prašine u zraku u tijelo i utječe na zdravlje tijela. Međutim, korisnici biraju. Kad kupujem jednokratnu masku, često kupujem nešto lošije kvalitete. Kako prepoznati kvalitetu maske za jednokratnu upotrebu? Korisnicima će se predstaviti mala maska jednokratne maske. Nadam se da ću svima pomoći.

Na mjestu s dovoljno svjetla, postavite stranu blizu lica i svjetlo na 180 stupnjeva da vidite je li netkana tkanina sjajna i nema slomljenu kosu. Maska je umrljana, isjeckana, a boja je neispravan proizvod. Dodirnite ako je cijela maska meka, glatka i ne gruba. Tkanina za masku je tvrda, gruba i tanka kao neispravan proizvod.

Mirisite masku za miris, ne samo površinu tkanine, nego i ušnu traku. Postoji miris kao neispravan proizvod. (Pojedinačno pakiranje može spriječiti da se maska zarazi mirisom, prašinom i bakterijama u zraku.) Nosite je kako biste vidjeli je li riječ o ušima, te jesu li nos i nos uha svrab. Uši, mirisi su neispravni.

Posljednja točka je vidjeti je li paket proizvodne adrese, implementacijske standarde i obično provodi GB15979-2002 ili standarde poduzeća. Ako je papir za omatanje loš, smrdljiv, a nema standardnog ili standardnog škrabanja, onda je masku vjerojatno izradila radionica. Napomena: Standard GB2626-2006 potpuno je neprikladan.