Koliko znate kada nosite jednokratnu masku?

- May 24, 2019-

U današnje vrijeme, postaju sve ozbiljnije. Mnogi će kupiti maske za zaštitu. Međutim, kada su bolesni, također moraju nositi maske. Međutim, mnogi ljudi ne razumiju vrijeme nošenja maski. Danas ih Xiaobian daje svima.

Maska za prašinu nije dovoljno čvrsta. Nakon što zagađeni zrak uđe u nos i usta iz praznina s obje strane nosa i okolnog zraka, maska protiv smrzavanja će izgubiti svoj zaštitni učinak. Masku za jednokratnu upotrebu nosi:

Prvo povucite maske protiv smrzavanja s obje ruke, a zatim elastične trake na obje strane vežite s lijeve i desne uši;

Drugo, namjestite masku protiv magle na prikladno mjesto na licu;

Treće, kažiprst i srednji prst obje ruke se pritiskaju od središta na obje strane dok se ne približe mostu nosa. Na kraju, dodirnite masku na nosu, obrazima i bradi, obratite pozornost na to odgovara li, nosite jednokratnu masku i duboko udahnite. Ako se osjeća kako curi, a otpor se povećava pri disanju, treba ga ponovno podesiti ili zamijeniti. Nemojte dodirivati unutarnju masku kada nosite masku za jednokratnu uporabu.

Znate li kada se nosi jednokratna maska?

Prvo operite ruke prije nošenja maske. Zatim objema rukama držite uže za uši i stavite tamnu stranu izvana (plava), unutarnju boju svjetla (antilop bijeli). Stavite stranu maske sa žicom na nos, stisnite žicu prema nosu, a zatim potpuno povucite poklopac maske tako da maska potpuno prekriva nos i usta.

Koliko se često maska za jednokratnu upotrebu mijenja? Maske za jednokratnu uporabu ne bi se trebale koristiti više puta, obično ih je potrebno zamijeniti svakih 6-8 sati. Kada je okoliš posebno loš, potrebno ga je zamijeniti ili dva nositi četiri sata.

Kada se maska ne nosi, treba je presaviti u čistu omotnicu i presaviti na stranu koja dobro pristaje uz nos i usta. Nemojte ga objesiti u džep ili ga objesiti oko vrata.