Jednokratna maska za čišćenje i uporabu

- May 08, 2019-

Jednokratne maske postaju sve popularnije u životu. Njeno čišćenje je također dio koji trebamo razumjeti. Specifična praksa čišćenja jednokratne maske je:

1. Čišćenje. Gaza masku nježno ližite toplom vodom i sapunom. Maska u obliku zdjele može se lagano četkati mekom četkom i zatim oprati vodom. Imajte na umu da nikada ne smijete primijeniti silu, jer ako je širina i dužina gaze u gazi prevelika, učinak protu-zaustavnih kapljica će se izgubiti.

2. Dezinfekcija. Očišćenu masku stavite u otopinu peroctene kiseline od 2% tijekom 30 minuta ili kuhajte u kipućoj vodi 20 minuta ili u parnoj pećnici 15 minuta, zatim ostavite da se osuši. Ova metoda je prikladna za maske od gaze i maske za zdjele.

3. Provjerite. Prije ponovne uporabe, pažljivo provjerite jesu li maska i maska još uvijek netaknuti. Za gaze maske i maske, možete uzeti svjetlo-transparentan način inspekcije, to jest, uzeti svjetlo prije svjetlosti da vidi da li postoji bilo očito svjetlo mjesto, a srednji dio i rub dio su transparentni. Je li stopa dosljedna? Ako postoji bilo kakva sumnja, potrebno ju je zamijeniti novom. U svakom slučaju, maske i maske općenito se ažuriraju nakon 3 do 7 pranja, a maske iznimne kvalitete mogu se čistiti 10 puta. Maske za adsorpciju s aktivnim ugljikom trebaju obratiti pozornost na redovitu zamjenu međusloja aktivnog ugljena. Ako sloj aktivnog ugljena nije zamjenjiv, treba ga zamijeniti nakon 7 do 14 dana. Ova maska se ne može koristiti nakon čišćenja.

Prednosti: vrlo ventilacija; sposobni filtrirati toksične plinove; sposoban održavati toplinu; može apsorbirati vodu; može biti vodootporan; rastezljiv; ne zapušten; osjećam se vrlo dobro i vrlo mekano; u odnosu na druge maske, tekstura je lakša; Fleksibilan, može se smanjiti nakon istezanja; Usporedba niske cijene, pogodna za masovnu proizvodnju.

Kako koristiti jednokratne maske:

1. Operite ruke prije nošenja maske.

2, držite uho uže s obje ruke, tamna strana boje je izvana (plava), boja je svjetla (tužiti bijelo).

3. Stavite stranu maske s žicom (mali komad tvrdog) na nos, stisnite žicu prema nosu, a zatim potpuno povucite poklopac maske tako da maska potpuno prekriva nos i usta.

4, jednokratne maske obično zamjenjuju jednu za 8 sati, ne mogu se ponovno upotrijebiti.