Jednokratna maska za čišćenje i upute

- May 20, 2019-

Jednokratne maske sve se češće koriste u svakodnevnom životu. Njegova čistoća je nešto što moramo znati. Posebne mjere za jednokratno čišćenje maski su:

1. Očistite. Koristite samo toplu prokuhanu vodu i sapun kako biste nježno ližali masku od gaze. Maska u obliku zdjele također se može lagano četkati mekom četkom i zatim očistiti hladnom vodom. Topli podsjetnik, nemojte ga ponovno koristiti, jer ako je razmak gaze i širine i dužine prevelik, izgubit će učinak kapljica koje sprečavaju zaustavljanje.

2. Sterilizacija. Očišćenu masku stavite u 2% -tnu vodenu otopinu peroctene kiseline tijekom 30 minuta ili u vruću vodu tijekom 20 minuta ili u parobrodu 15 minuta, a zatim osušite na zraku za kasniju uporabu. Ova metoda je prikladna za maske od gaze i maske za zdjele.

3. Pregled. Prije nanošenja, pažljivo razmotrite može li maska i maska ostati netaknute. Za gaznu masku i masku možete koristiti metodu provjere svjetlosne transmisije, tj. Pogledati svjetlo prije gledanja na svjetlo, vidjeti postoji li značajna svjetlosna točka, središnji dio i rubni dio Da li je transmisija dosljedna , ako postoji sumnja, trebate ga zamijeniti novim. U svakom slučaju, maske i maske obično se ažuriraju nakon 3 do 7 čišćenja, a maske vrlo dobre kvalitete mogu se čistiti 10 puta. Maske filtera s aktivnim ugljenom trebaju posvetiti posebnu pozornost redovitoj zamjeni barijere s aktivnim ugljenom. Ako barijera s aktivnim ugljenom nije zamjenjiva, treba je zamijeniti nakon 7 do 14 dana. Ova maska se ne može koristiti nakon čišćenja.

Prednosti: vrlo ventilacija; može biti otrovni plin; može se izolirati; može apsorbirati vodu; može biti vodootporan; s fleksibilnošću; nije lako biti zapušten; osjećati se vrlo dobro i jednako meko; u odnosu na druge maske, tekstura je relativno meka; Vrlo fleksibilna, može se vratiti nakon istezanja; usporedba cijena je niska, pogodna za mnoge proizvode.

Upute za uporabu jednokratnih maski:

1. Operite ruke prije nošenja maske.

2, objema rukama držite uho uže, tamna strana boje je vani (plava), boja je svijetla (antilop bijela).

3. Stavite jednu stranu maske s žicom (mali komad tvrdog i tvrdog) na nosnicu, stisnite žicu prema obliku nosa i povucite masku do kraja, tako da maska potpuno prekrije nos i usta.

4, jednokratne maske obično zamjenjuju jednu za 8 sati, ne mogu se ponovno upotrijebiti.