Koje detalje trebate uzeti u obzir pri kupnji jednokratne maske za prašinu?

- Jun 06, 2019-

Maske za jednokratnu upotrebu prašine postaju sve više neophodne u svakodnevnom životu, jer ljudi nose maske za jednokratnu upotrebu prašine uglavnom kako bi zaštitile svoje zdravlje. Međutim, mnogi korisnici trebaju uzeti u obzir detalje prilikom kupnje. Danas su jednokratne maske. Male serije bit će predstavljene općem korisniku, nadam se da ću svima pomoći.

Zaštita na radu trebala bi se kupiti u skladu s lokalnim propisima: Kada se u radu upotrebljava mjesto primjene zaštitne maske, odnosno zaštita na radu, prije odabira zaštitne maske, prvo treba u potpunosti razumjeti vrstu i razinu opasnosti razumjeti opasnost za vlastito zdravlje. utjecaji. U isto vrijeme, razumjeti relevantne zakone, propise i standarde vlade, te strogo slijediti provedbu i kupnju u skladu s relevantnim zakonima i propisima.

Razmotrite učinkovitost filtracije jednokratnih maski za prašinu: Prilikom odabira respiratora za anti-čestice (kao što su prašina, dim, magla i patogeni mikroorganizmi iz različitih izvora, uključujući PM2.5), prvo morate odabrati da se sretnete s kineskim ili međunarodnim Standardne maske za postizanje osnovne učinkovitosti filtriranja.

U svakodnevnoj uporabi obratite pažnju na relevantne smjernice vladinog odjela: Kada obični potrošači biraju zaštitne maske za svakodnevnu uporabu, trebali bi obratiti pozornost na relevantne smjernice koje im je organizacija pružila kako bi im pomogla odabrati ispravne zaštitne proizvode. Kada postoji nedostatak takvih smjernica, potrošnja Potrebno je poduzeti inicijativu za razumijevanje relevantnog znanja o zaštiti, pažljivo pročitati upute o proizvodu, posavjetovati se s proizvođačima i vlastima kada je to potrebno i napraviti pravi izbor.

Prilikom kupnje jednokratne maske za prašinu razmislite o praktičnosti i praktičnosti lica i maske: premisa učinkovite zaštite je nepropusnost. Kada nosite masku, propuštanje između maske i lica je u odnosu na filtar koji prolazi kroz samu masku. Penetracija je važnija. Ako ga koristite na poslu, možete upotrijebiti “fitness test” kako bi vam pomogao u odabiru pravog stila maske. Svaki put kada odaberete novi stil, novi model maske, i svake godine, trebali biste napraviti “fitness test”.