Kako treba odabrati jednokratnu masku za prašinu za industrijsku uporabu?

- Jun 03, 2019-

Industrija u našoj zemlji se ubrzano razvija. Mnogi industrijski radnici nose jednokratne maske za prašinu kada rade. Međutim, kako izabrati jednokratne maske za prašinu za industrijsku uporabu? Danas su male maske jednokratnih maski jednostavne za većinu korisnika. U uvodu se nadam da ću svima pomoći.

1, sigurnosne performanse. Prema razlici između vrste čestica filtra i razreda filtra, jednokratna maska za prašinu može se podijeliti u dva glavna standarda: KN i KP, a odgovarajuća razina je 90, 95 i 100. Maska za zaštitu od prašine s najvišim stupnjem zaštite je KN100 jednokratna maska za prašinu i KP100 jednokratna maska za prašinu. Učinkovitost filtriranja ultra-fine prašine je do 99,97%, što može zadovoljiti potrebe većine radnih uvjeta.

2, udobnost. Općenito, ugodnije je maska izrađena od materijala bliskog ljudskoj koži. Trenutno najprikladnija maska na tržištu je maska izrađena od naprednog medicinskog silikonskog materijala. Istovremeno, respiratorni otpor filtra mora biti nizak kako bi se poboljšala radna učinkovitost maske. Izbjegavajte poteškoće s disanjem tijekom korištenja.

3, zgodan i praktičan. U stvarnoj upotrebi, ljudi nemaju puno vremena da se brinu o maski, stoga svakako odaberite prikladnu masku koja se lako nosi. U isto vrijeme, također treba uzeti u obzir da se maska i lice dobro uklapaju kako bi se minimizirao ulazak zraka u respiratorni trakt, a da se ne prođe kroz filter filtera za masku izravno iz razmaka između maske i lica.

4. Konačno, potrebno je razmotriti ekonomiju. Odabir jednokratne maske za prašinu s dugim vijekom trajanja i dobrom kvalitetom ne samo da može postići učinak sprečavanja prašine, nego i smanjiti ulaganje sveobuhvatnih troškova zaštite.