Kako je medicinska maska za jednokratnu upotrebu otporna na prašinu?

- May 17, 2019-

Danas se društvo stalno razvija, a razvoj industrijske industrije sve brži i brži. Međutim, onečišćenje prirodnog okoliša postaje sve ozbiljnije. Danas ljudi moraju nositi maske, osobito u jesen i zimu. Mnogi, onda će neki korisnici pitati kako je jednokratna medicinska maska otporna na prašinu, a danas će Xiaobian dati jednostavan uvod korisnicima, nadajući se da će svima pomoći.

Medicinske maske su uglavnom izrađene od netkanih tkanina. Ovi materijali ne moraju biti tkani. Napravljene su od nekih vlakana. Obično se izrađuju u 2-slojnoj maski, 3-slojnoj maski i više slojeva. Maske s aktivnim ugljenom, itd. Medicinske maske mogu učinkovito spriječiti finu prašinu u zraku, posebno za dišni prah ispod 2,5 mikrona. Ove prašine mogu uzrokovati veliku štetu ljudskom zdravlju ako uđu u pluća ljudskog tijela.

Načelo djelovanja medicinske maske je blokiranje prašine kada prolazi kroz gazu, tako da se prašina adsorbira na gazu, tako da svježi zrak može ući u dišni sustav čovjeka, pa ga jednom nosite u izmaglici. Seksualne medicinske maske su još uvijek potrebne.