Poklopac rukava za jednokratnu upotrebu

Poklopac rukava za jednokratnu upotrebu

Jednokratni štitnici za ruke mogu biti dvostruka zaštita nakon nošenja odjeće za jednokratnu upotrebu. To su specijalni poklopci za jednokratnu upotrebu koji mogu spriječiti raspršivanje tekućina, čak i kemijsku infiltraciju itd.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Što su jednokratni štitnici za ruke?

Jednokratni štitnici za ruke mogu biti dvostruka zaštita nakon nošenja odjeće za jednokratnu upotrebu. To su specijalni poklopci za jednokratnu upotrebu koji mogu spriječiti raspršivanje tekućina, čak i kemijsku infiltraciju itd. To nije samo dobro štititi laktove i zglobove.


2.Kakva je specifikacija za jednokratnu zaštitu ruku?

2


3. Koje su druge tkanine za izradu jednokratnih štitnika za ruke?

Osim redovitih ne tkanine, kao što su spunbond polipropilen, polietilen, SMS, itd ,. Jednokratni štitnici za ruke mogu biti izrađeni od mikroporoznog laminiranog materijala, SMMS materijala, čak i PVC tkanine. U skladu s korištenim okruženjima, možemo izraditi bilo koju vrstu netkanih materijala za jednokratnu zaštitu ruku kako bi se zadovoljile različite radne razine.


4.Koje druge proizvode koristiti zajedno s jednokratnom zaštitom ruku?

Obično, noseći jednokratnu zaštitnu ruku, trebate nositi jednokratne rukavice u međuvremenu kada ste u laboratoriju ili u biljkama za hranu, itd. Naravno, morate osigurati nošenje odjeće za jednokratnu upotrebu sa ili bez rukava kako biste u cijelosti zaštitili cijelo tijelo.

Hot Tags: jednokratnu ruku rukav poklopac, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like