Jednokratni štitnici za ruke

Jednokratni štitnici za ruke

Jednokratni štitnici za ruke dobar je dizajn za vaše ruke, a to je proizvod za jednokratnu uporabu s vrlo bliskom zaštitom, što je još važnije, uz vrlo jeftinu cijenu. To je okoliš, ne stimulira kožu, a ne alergije.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Jednokratni štitnici za ruke dobar je dizajn za vaše ruke, a to je proizvod za jednokratnu uporabu s vrlo bliskom zaštitom, što je još važnije, uz vrlo jeftinu cijenu. To je okoliš, ne stimulira kožu, a ne alergije. Iako je mali zaštitnik, ipak igra vrlo važnu ulogu u svakodnevnom životu ljudi ili u njihovom radu.


2.Product Specification

1


3.Range of Application

Osim uobičajenih radnih situacija svih ljudi, čak se i koristi u kemijskom laboratoriju, ali materijal se razlikuje od onoga što redovito isporučujemo, može se izraditi od vrlo teškog PVC materijala ili PE tkane ne tkane tkanine. Posebno je namijenjen istraživačima ili radnicima.


4.Product Prednost

● Jednokratni štitnici za ruke se razlikuju od zaštitnika rukava za drugu uporabu, lagani su i jednokratni, što je pogodno za korisnike koji bacaju.

● Jednokratni štitnici za ruke mogu zaštititi sve onečišćujuće tvari izvana, nakon što se jednokratni štitnici ruke uključe, možete ih brzo baciti i promijeniti novu.

Hot Tags: Jednokratni štitnici za ruke, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like