Jednokratni kirurški pokrivači cipela

Jednokratni kirurški pokrivači cipela

Jednokratni kirurški cipela pokriva je za jednokratnu upotrebu cipela pokriva koja se koristi u kirurškoj industriji, tako da mi zovemo ga za jednokratnu kirurški cipela pokriva, zapravo je isti kao PP cipela pokriva koja je izrađena od PP spunbond non tkanog materijala.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Product Name

Jednokratni kirurški cipela pokriva je za jednokratnu upotrebu cipela pokriva koja se koristi u kirurškoj industriji, tako da mi zovemo ga za jednokratnu kirurški cipela pokriva, zapravo je isti kao PP cipela pokriva koja je izrađena od PP spunbond non tkanog materijala. Također se naziva i polipropilenskim cipelama ili ne tkanim cipelama.


2.Product Značajke

Dizajn koji nema dekorativni uzorak je najosnovniji uzorak jednokratnih kirurških pokrivača cipela, jer nema funkciju protukliznih, već ima najosnovniji zaštitni učinak, štiti vaše dvostruke noge. Možete odabrati zelene ili plave kirurške cipele za jednokratnu upotrebu jer su to najpopularnije boje.


3.Product specifikacije

1


4.Proizvodni proces

Budući da se površinski izgled kirurških obloga za cipele za jednokratnu uporabu razlikuje od izgleda poklopca protiv klizanja cipela, ne treba poseban tretman kao što je tiskanje tkaninom. Baš kao i uobičajeni proizvodni proces, nakon što se tkanina prikupi u skladište, može se rezati prema veličini koju je naručitelj naručio, ručno ušivenim na stroju ili samim strojem, i konačno pakiran. Proces nije kompliciran, a naša proizvodnja je također 100.000 dnevno.

Hot Tags: jednokratni kirurški cipela pokriva, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like