Jednokratni unutarnji pokrivači cipela

Jednokratni unutarnji pokrivači cipela

Jednokratni unutarnji pokrivač za cipele je u osnovi dizajniran za ljude koji pokrivaju svoje cipele u zatvorenom prostoru, jednostavni, prenosivi, jeftini, dodatno je jednokratna, različita od cipele koja se koristi na otvorenom, što često zahtijeva više
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Što je jednokratni unutarnji pokrivač cipela?

Jednokratni unutarnji pokrivač cipela je u osnovi dizajniran za ljude koji pokrivaju svoje cipele u zatvorenom prostoru, jednostavni, prenosivi, jeftini, dodatno je jednokratna, različita od cipele koja se koristi na otvorenom, koja često zahtijeva više, mora biti vodootporna, PVC pokrivač cipela ili gumene cipele, i tako dalje.


2.Kakva je specifikacija za jednokratne unutarnje pokrivače cipela?

2


3.What je razlika između protiv klizanja jednokratnu cipela pokriva?

Nije teško razlikovati, uobičajene unutarnje pokrivače cipela nije dekorativni uzorak ili drugi uzorci, a protuklizni pokrivači za jednokratnu upotrebu su dekorativni uzorak ili drugi uzorci, ovi uzorci ili drugi uzorci imaju učinak protukliznosti, naravno , cijena će se puno razlikovati.


4.Kako nositi jednokratnu navlaku za cipele?

Prvo, izvadite dva komada jednokratnih pokrivača cipela iz kutije, jer su čvrsto raspoređeni. Otvorite uz elastično otvaranje, obratite pažnju, nemojte koristiti previše sile, tako da je lako poderati poklopac za jednokratnu cipelu, nakon svega, to je od jednokratne netkane tkanine, neki ga zovu papirnatom tkaninom, lako je imaju mogućnost kidanja. Nakon što ga otvorite, možete ih staviti na. Općenito preporučujemo stavljanje cipela prije no što stavite pokrivače za jednokratnu upotrebu kako biste zaštitili stopala. Stavite pokrivače za jednokratnu upotrebu i reorganizirajte ih kako biste bili sigurni da su udobni.

Hot Tags: jednokratni unutarnji cipela pokriva, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like