Cipele za jednokratnu upotrebu

Cipele za jednokratnu upotrebu

Pokrivači za cipele za jednokratnu upotrebu izrađeni su od ne tkane polipropilenske tkanine, profesionalnih zaštitnih navlaka za cipele ili čizme. Jednokratne čizme za cipele mogu biti izrađene od plastičnog materijala za jednokratnu upotrebu, ili SMS materijala, ili mikroporoznog materijala itd.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Pokrivači za cipele za jednokratnu upotrebu izrađeni su od ne tkane polipropilenske tkanine, profesionalnih zaštitnih navlaka za cipele ili čizme. Jednokratne čizme za cipele mogu biti izrađene od plastičnog materijala za jednokratnu upotrebu, ili SMS materijala, ili mikroporoznog materijala itd. Razlikuje se od cipela za višekratnu upotrebu, s laganom tkaninom i trajnom kvalitetom koja je s mnogo većom cijenom.


2.Product Design

Prema veličini stopala, dizajnirali smo različite veličine obuće za cipele za jednokratnu upotrebu, s elastičnom bravom na ustima stopala, a to je da pokrivači cipela za jednokratnu upotrebu imaju stabilniju zaštitu stopala.


3.Proizvod Specifikacija

Opis robe: pokrivači za cipele za jednokratnu upotrebu

Težina: 20 g / m2 do 60 g / m2 (popularne težine)

Veličina: 38 * 15cm, 39 * 15cm, 41 * 17cm, 41 * 18cm, itd, ili prilagođeno.

Pakiranje: 10pcs / roll, 10rolls / torba, 10 vrećica / slučaj


4.Range of Application

Jednokratne čizme za cipele se najčešće koriste u svakodnevnom životu ljudi, posebno noseći na podu cipele za jednokratnu upotrebu, učinkovito štite trenje između cipela i poda, kako ne bi oštetili pod.

Hot Tags: jednokratne čizme pokriva cipele, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like