Jednokratne kućne papuče

Jednokratne kućne papuče

Jednokratne kućne papuče su izrađene od tkanine ili tkanine od ručnika za površinu papuča. Bilo koji tip ili bilo koja tkanina može se odabrati. Jedini je EVA materijal, koji se osjeća kao pjena, vrlo je mekan i lagan, ali s trajnom kvalitetom.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Što su kućne papuče za jednokratnu uporabu?

Jednokratne kućne papuče su izrađene od tkanine ili tkanine od ručnika za površinu papuča. Bilo koji tip ili bilo koja tkanina može se odabrati. Jedini je EVA materijal, koji se osjeća kao pjena, vrlo je mekan i lagan, ali s trajnom kvalitetom. Jednokratne kućne papuče nazivaju se i jednokratnim sobnim papučama ili jednokratnim kupaonskim papučama koje su za različita mjesta u kući.


2.Kakva je specifikacija jednokratnih kućnih papuča?

3


3.Koja je razlika između površine tkanine PP i površine tkanine ručnika?

Ne tkane papuče izrađene su od slučajnih vlakana, sa svojstvima otpornim na vlagu, propusnošću zraka, fleksibilnošću, laganom, netoksičnom i ne iritantnom, niskom cijenom i drugim karakteristikama. Jednokratne papuče od tkanine za ručnike imaju visoku izolacijsku i vodootpornu funkciju. U oba slučaja, obje imaju različite prednosti i možemo dati razumne prijedloge prema različitim zahtjevima.

Hot Tags: jednokratne kućne papuče, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like