Navlake za cipele bez klizanja za jednokratnu upotrebu

Navlake za cipele bez klizanja za jednokratnu upotrebu

Neklizajuće navlake cipela za jednokratnu upotrebu je vrsta obuće za jednokratnu upotrebu s funkcijom protiv klizanja. Jednokratni pokrivači cipela za jednokratnu upotrebu sve su popularniji među ljudima jer su prikladni i za muškarce i za žene te sprečavaju nastajanje prašine
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Opis proizvoda

Neklizajuće navlake cipela za jednokratnu upotrebu je vrsta obuće za jednokratnu upotrebu s funkcijom protiv klizanja. Jednokratni poklopac cipela za jednokratnu upotrebu sve je popularniji ljudima jer je pogodan i za muškarce i za žene te vrlo dobro sprečava prašinu, čak i teške onečišćujuće tvari. Jednokratne cipele za klizanje mogu savršeno uklopiti bilo koju cipelu, jer su potrebne mnoge vrste veličina.


2.Proizvod proizvoda

Opis robe: Neklizajuće obloge cipela za jednokratnu upotrebu

Težina: 20gsm do 40gsm (redovno)

Veličina: po mjeri

Vrsta: Strojno ili ručno izrađena

Pakiranje: skupno pakiranje ili odvojeno pakiranje


3.Proizvod funkcije

U usporedbi s poklopcima cipela koji nisu tkani, nošenje jednokratnih presvlaka za cipele može sigurno spriječiti prašinu na cipelama zasigurno, što je važno, može spriječiti učinkovito prevrtanje dok hodate sjajnim podovima.


4.Smjena primjene

Osim što se koristi u kućama ljudi, nepropusne presvlake za cipele mogle bi se koristiti na javnim mjestima, poput bolnice, klinike, kozmetičke trgovine, čak i ako ih policija koristi za zaštitu mjesta zločina. Tako da ima mnogo vrsta imena, jednokratne zatvorene navlake za cipele, bolničke pokrivače za jednokratnu upotrebu, jednokratne radne pločice, ukrasne navlake za cipele itd.

Hot Tags: Klizne cipele za jednokratnu upotrebu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftine, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like