ESD navlaka za cipele s vodljivim trakom

ESD navlaka za cipele s vodljivim trakom

ESD navlake za cipele s vodljivom trakom imaju anti-statički učinak i koriste se uglavnom u radionicama bez prašine. Vodljiva traka je u crnoj boji koja može odoljeti statičnosti. Navlake za cipele i danas se izrađuju u jednokratnim netkanim tkaninama, s vodljivom trakom
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Opis proizvoda

ESD navlake za cipele s vodljivom trakom imaju anti-statički učinak i koriste se uglavnom u radionicama bez prašine. Vodljiva traka je u crnoj boji koja može odoljeti statičnosti. Navlake za cipele i dalje se izrađuju u jednokratnim netkanim tkaninama, s vodljivom trakom, zadržavajući dobru kvalitetu nepromijenjenom, trošak tkanine uvelike se smanjuje.


2.Proizvod proizvoda

Opis robe: ESD navlake za cipele s vodljivom trakom

Težina: 30-40gsm (preporučeno)

Veličina: po mjeri

Značajka: S vodljivom trakom

Pakiranje: Isto kao uobičajene jednokratne navlake za cipele ili prema zahtjevu kupca.


3. Prednost proizvoda

ESD navlake za cipele s vodljivom trakom imaju bolji antistatički, otporni na prašinu učinak, mogu spriječiti oštećenje ljudskog tijela na oštećenja uređaja ESD i spriječiti pojavu prašine na tabanima onečišćenja radionice bez prašine.


4.Smjena primjene

Industrija opće elektronike, industrija LCD proizvodnje, industrija proizvodnje farmaceutskih proizvoda, industrija poluvodiča, industrija proizvodnje magnetskih glava, industrija proizvodnje čipova, optika, područja proizvodnje vafla sa zahtjevima za ESD.

Hot Tags: ESD Navlaka za cipele s vodljivom trakom, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftino, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like