Jednokratne navlake za jastučnice

Jednokratne navlake za jastučnice

Jednokratni pokrivači jastučnice mogu se koristiti ne samo u bolnicama, klinikama, salonima ljepote i drugim javnim industrijama, već i kod kuće. Također je omiljen kod mnogih domaćica zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i niske cijene.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Jednokratni pokrivači jastučnice mogu se koristiti ne samo u bolnicama, klinikama, salonima ljepote i drugim javnim industrijama, već i kod kuće. Također je omiljen kod mnogih domaćica zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i niske cijene. Jednokratni pokrivači za jastuke za putovanje i mali pokrivači za jastuke za jednokratnu upotrebu dostupni su na različite načine.


2.Product Specification

3


3.Product Prednosti

Za razliku od jastučnica koje se mogu ponovno koristiti, poklopci za jastučiće za jednokratnu upotrebu su jednostavniji, lakši za nošenje i mogu se pravovremeno zamijeniti. Naravno, cijena je atraktivnija. Jednokratni pokrivači od jastučnice se češće koriste od onih za višekratnu upotrebu, a mnogi se koriste u ugostiteljskim djelatnostima kao što su hoteli.

Hot Tags: jednokratni pokrivač jastučnica, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like