Za jednokratnu uporabu opremljen posteljina

Za jednokratnu uporabu opremljen posteljina

Za jednokratnu uporabu opremljen posteljina je profesionalni zaštitnik za krevet ili madrac. Za jednokratnu uporabu opremljen posteljina mogu biti sa elastics u uglovima ili može biti bez bilo kojem elastics šivanje na. Bilo koji od njih mora biti potvrđena prije naručivanja.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. koji je za jednokratnu uporabu opremljen plahte?

Za jednokratnu uporabu opremljen posteljina je profesionalni zaštitnik za krevet ili madrac. Za jednokratnu uporabu opremljen posteljina mogu biti sa elastics u uglovima ili može biti bez bilo kojem elastics šivanje na. Bilo koji od njih mora biti potvrđena prije naručivanja. Kao zaštitnik plahte za jednokratnu upotrebu, sve više i više postaje prvi izbor za ljude u svojim životima.

Možeš to nazvati jednokratni krevet pokriti kao Internet mogao pokrivaju četiri kuta kreveta savršeno.


2. koje proizvode se koristi zajedno s za jednokratnu uporabu opremljen plahte?

Jednokratni jastučnica se uvijek koristi kao partner za jednokratnu uporabu opremljen posteljinom, jednokratni krevetu zaštitnike ili jednokratne posteljinu je također odabran od ljudi kao cijeli set proizvoda za jednokratnu uporabu krevet.


3. što ambalaža za jednokratnu upotrebu opremljena posteljina?

Za jednokratnu uporabu opremljen posteljina uvijek je pakiran kao 100pcs u velike kutije, međutim, za povoljno korištenje isporučujemo za jednokratnu uporabu opremljen plahte kao role pakiranje, umjesto da se režu u listovima, svaki za jednokratnu uporabu opremljen plahtu održava i valjane, točkasta linija koja odvaja za jednokratnu uporabu opremljen posteljina tako da oni mogu lako rastrgan off i koristiti.

Hot Tags: za jednokratnu uporabu opremljen krevet plahte, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, Cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like