Posteljina za jednokratnu upotrebu za hotele

Posteljina za jednokratnu upotrebu za hotele popularno se koristi u hotelima kako bi savršeno prekrio madrac. Bit će šivanje elastika u četiri kuta kako bi se omotalo oko madraca kako bi se spriječilo pomicanje posteljine za jednokratnu upotrebu.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Opis proizvoda

Posteljina za jednokratnu upotrebu za hotele popularno se koristi u hotelima kako bi savršeno prekrio madrac. Bit će šivanje elastika u četiri kuta kako bi se omotalo oko madraca kako bi se spriječilo pomicanje posteljine za jednokratnu upotrebu. Ako vam je potreban mekši ili vodootporni pokrivač madraca za jednokratnu upotrebu, budite sigurni da se posteljina za jednokratnu upotrebu može izrađivati od različitih kvaliteta netkanih tkanina ili plastičnog materijala za jednokratnu upotrebu.


2.Proizvod proizvoda

● Predloženi materijal na jednokratnim pokrivačima za hotele: Osim popularne polipropilenske tkanine, mogao bi imati SMS tkaninu ili SMMS tkaninu, čak i PE presvučenu PP tkaninom.

● Predložena težina grama na posteljini za jednokratnu upotrebu za hotele: 40gsm

● Predložena veličina na posteljini za jednokratnu upotrebu za hotele: 215x90x20cm

● Predloženo pakiranje na posteljinu za jednokratnu upotrebu za hotele: 10pcs / plastična vrećica, 10 plastičnih vrećica u veliku kutiju


3. Značajke proizvoda

Jeftine, prozračne ili vodootporne, sve su to sjajne značajke koje čine jednokratnu posteljinu za hotele sve širu i dostupniju. Možete ga vidjeti i u masažnim trgovinama kao listove za masažu za jednokratnu upotrebu jer se radi o proizvodu koji se koristi, s mnogo jeftinijim troškovima od listova za višekratnu upotrebu.

Hot Tags: posteljina za jednokratnu upotrebu za hotele, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like