Respirator za jednokratnu upotrebu N95

Respirator za jednokratnu upotrebu N95 također se naziva i respiratorna maska za jednokratnu upotrebu, a ova vrsta maski naziva se respirator za jednokratnu upotrebu N95 jer zahtijeva visoku razinu filtracije. Prema različitim objektima zaštite
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Uvod proizvoda

Respirator za jednokratnu upotrebu N95 također se naziva i respiratorna maska za jednokratnu upotrebu, a ova vrsta maski naziva se respirator za jednokratnu upotrebu N95 jer zahtijeva visoku razinu filtracije. Prema različitim objektima zaštite može se podijeliti u dvije vrste čestica protiv ulja: uljni dim, uljna magla i čestice koje nisu u ulju; i čestice koje nisu od nafte: prašina, dim, magla, mikroorganizmi itd. ALLMAN PROTECTION pomagala za disanje za jednokratnu upotrebu N95 mogu spriječiti čestice koje nisu ulje.


2.Predvirani dizajn

● Respiracijska maska Cloverleaf za jednokratnu upotrebu s ventilom ima vrlo moderan i jednostavan dizajn.

● Pored istog dizajnerskog koncepta drugih respiratora, može se preklopiti, jer je aluminijski držač za nos mekan, nije lako deformiran i otporan na savijanje. Odnosno, može se presaviti i spremiti prije i nakon upotrebe. Vrlo je prenosiv.

● S pamučnim materijalom visoke elastične petlje osigurajte puno udobnije nošenje na ušima.

● Visokokvalitetni ventil može poboljšati udobnost, brže i bolje uklanjanje vlage i topline iz usta.


3.Application

Respirator za prašinu u osnovi se koristi za industrijsku obranu za otpornost na vanjsku prašinu i nečistoće. Za korisnike koji dugo rade u prašinskom okruženju, nošenje respiratora za prašinu je najbolji način zaštite tijela.


4. Bodovi za pažnju

U svakodnevnom životu respiratorne maske za jednokratnu upotrebu ne mogu se koristiti po volji, jer će u protivnom stvoriti probleme pri korištenju respiratorskih maski za jednokratnu upotrebu, pa čak i negativno utjecati na zdravlje ljudi, pa zato odaberite respirator za jednokratnu upotrebu ili masku za prašinu za jednokratnu upotrebu u skladu s stvarna uporaba.

Hot Tags: Respirator za jednokratnu upotrebu N95, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like