N95 Respirator za jednokratnu upotrebu čestica

ALLMAN ZAŠTITA je profesionalni dobavljač za jednokratnu upotrebu. Oblik je i dizajn čaše koji je isti kao i naša jednokratna maska za prašinu
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

ALLMAN ZAŠTITA je profesionalni dobavljač za jednokratnu upotrebu. Oblik je i dizajn čaše koji je isti kao i naša jednokratna maska za prašinu. Materijal je također isti kao i jednokratna maska za prašinu, velika je razlika s ventilom. Također ga možete nazvati jednokratnom respiratornom maskom. S ventilom u jednokratnoj maski za prašinu, ventil je usmjeren na ventil za disanje, uloga ventila za disanje je da smanji nakupljanje topline i vlage, ali u određenoj mjeri i da smanji otpor respiratorima.


2.Principle

Načelo primjene ventil za disanje: pri izdisaju, pozitivni tlak ispušnih plinova će ispuhati ventil otvoren, kako bi se brzo uklonili ispušni plinovi u tijelu, smanjio sparan osjećaj pri korištenju maske i negativni tlak prilikom udisanja automatski će se zatvoriti ventil, kako bi se izbjeglo udisanje zagađivača u vanjskom okruženju.
Jednokratna maska za prašinu s ventilom za disanje može učiniti korisnika udobnijim i izbjeći osjećaj vlažnosti u maski. Pogodan je za ljude koji dugo moraju nositi maske otporne na prašinu, poput prometnih policajaca i vanjskih radnika.


3.Specifications

Materijal

PP tkanina + Napredno filtar melt-jet tkanina + PP tkanina
(mogu biti 4 sloja ili 5 slojeva)

Tip

U obliku čaše, s ventilom u vanjskom, 2 gumene trake su zavarene na četiri točke na četiri ugla jednokratne respiratorne maske za lako nošenje.

Veličina:

14.5x13.5cm

Pakiranje

20pcs / neutral box, 15 kutija / kutija

Dimenzija

62 * 44 * 22 cm

Izlaz po danu

20,000pcs

Hot Tags: N95 jednokratne čestice respirator, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like