Maska za zaštitu lica protiv magle

Maska za zaštitu lica protiv magle

Štitnik za lice s elastičnom trakom i spužvastim dizajnom, mekan i udoban pogodan za duže nošenje. 0 25 debljina mm visoki prozirni PET filmski materijal štiti štit za maksimalnu vidljivost. Dizajn oko vrata, bočna i prednja zaštita lica. Korisno u zaštiti očiju, nosa i usta od aerosola, sprejeva i prskanja.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Maska za zaštitu lica protiv magle

Opis

Štitnik za lice s elastičnom trakom i spužvastim dizajnom, mekan i udoban pogodan za dulje vrijeme habanja. 25 debljina mm visokog prozirnog materijala od PET materijala štiti štit za maksimalnu vidljivost. Dizajn oko vrata, bočna i prednja zaštita lica. Korisno u zaštiti očiju, nosa i usta od aerosola, sprejeva i prskanja.

Detalj

Materijal

LJUBIMAC

Veličina proizvoda

32 x 19 cm 32 x 22 cm; {{4 x}} 25 cm

Dimenzija

70 * 42 * 32 cm

Bruto težina

8.5

upotreba

Anti - kapljica, protiv prskanja; Visoka temperatura i otpornost na prskanje ulja

Prednost

Prekrivanje s dvostrukim licem sprječava učinkovito ogrebotine kako bi se održala visoka propusnost maske prije upotrebe, uklonite zaštitni film.

Gumb nije lako pasti. Visokokvalitetna kopča je čvrsta i izdržljiva, nije lako otkinuti se i otpasti.

PET materijal visoke propusnosti svjetlosti. Tkanina je vodootporna, prozračna i otporna na mrlje.

Izuzetno gusta zaštitna spužva na prednjoj strani čela dizajnirana je gustom spužvom koja se može dugo nositi bez pritiska.

PET materijal za kontakt s hranom. Visoko prozirna i okolišno prihvatljiva podstata, netoksična, ekološka i razgradljiva.

Obostrani i prozirni materijali za zaštitu od zamagljivanja prozirni i bistri.


Hot Tags: zaštitna maska ​​protiv magle za lice, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftino, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like