Netkana maska za lice

Netkana maska za lice

Netkana maska za lice pogodna je za filtriranje sitnih čestica u zraku, blokiranje kapljica, krvi, tjelesnih tekućina, izlučevina itd., Koje se mogu koristiti u elektroničkoj proizvodnji, radionici bez prašine, ugostiteljstvu
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Upute o proizvodu

Ime: Netkana maska za lice ili jednokratna maska za lice.

Materijal: Netkani materijal, filtracijska tkanina.

Detalji:

1). Nosna traka izrađena je od ekološki prihvatljive plastične trake ili čistog aluminijskog materijala. Dizajn šipke za nos može se izraditi u skladu s različitim oblikom lica kako bi se najudobnije prilagodilo.

2). Ušna petlja za netkanu masku za lice izrađena je od gume koja može biti uobičajena ili za okoliš.

3). Vrste zavarivanja: unutarnje zavarivanje, vanjsko zavarivanje, rubno zavarivanje.

4). 4 vrste:

1 slojna netkana maska za lice,

Dvoslojna maska za lice,

3-slojna netkana maska za lice,

4-slojna netkana karbonska maska za lice.

5). Stupanj filtracije: N95 ili N99


2.Proizvod proizvoda

Netkana maska za lice pogodna je za filtriranje sitnih čestica u zraku, blokiranje kapljica, krvi, tjelesnih tekućina, izlučevina itd., Koje se mogu koristiti u industriji elektroničke proizvodnje, radionici bez prašine, ugostiteljskoj industriji, prehrambenoj industriji, školi, motociklu jahanje, obrada raspršivanjem, štancanje hardvera, bolnice, industrija ručne obrade, kozmetički salon ili kozmetički salon, farmacija, tvornice, čišćenje okoliša, javna mjesta i drugi.


3.Konvencionalni podaci

● Veličina: Veličina središnjeg dijela pravokutne netkane maske za lice nakon otvaranja: duljina ne smije biti manja od 17 cm, a širina ne smije biti manja od 17 cm. Veličina nošenja je 17,5cm x 9,5cm, veličina kopče za nos ne smije biti manja od 8,5cm.

● Boja: Bijela, plava, zelena, ružičasta, crvena, žuta, crna itd., Sva maska za netkano lice izrađena je od obojene netkane tkanine na vanjskom sloju i bijele netkane tkanine na unutarnjem sloju.

● Bruto težina i neto težina: Bruto težina 9kg / kućište i neto težina 7kg / kućište namijenjene su za unutarnje pakiranje. Bruto težina 8kg / futrola i neto težina 6kg / futrola namijenjena je za unutarnje pakiranje.

Hot Tags: netkana maska za lice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftino, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like