Hirurška jednokratna maska za lice

Hirurška jednokratna maska za lice

Izvadite jedan komad jednokratne maske za lice iz unutarnje kutije ili unutarnje poli-vrećice, stavite dvije ušne petlje na svako uho, osigurajte da cijela maska za lice pravilno prekriva nos, usta i lice, prilagodite jednokratnu masku za lice gore i dolje
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Podaci o proizvodu

● Naziv proizvoda: jednokratna kirurška maska za lice.

● Materijal proizvoda: Lagana, prozračna, meka netkana tkanina od šunke, može se izrađivati od PP materijala ili SMS materijala ili materijala za špagu.

● Oblik proizvoda: Pravokutni oblik, sa svakom elastikom ili kravatom zavaren na lijevoj i desnoj strani za vješanje na svako uho, zatim s podesivom trakom za nos kako biste učvrstili masku na licu.

● Funkcija proizvoda: U osnovi sprječava nazalno i oralno udisanje prašine, dima, magle, tekućine izvana.

● Polja koja se koriste na proizvodu: Šetanje na otvorenom kao svakodnevna zaštita, bolnica ili bilo koja od medicinskih industrija kao osnovna medijska zaštita, industrija prehrambenih proizvoda radi osiguranja higijene hrane itd.


2.Product Osnovni parametri

Redovita težina

Regularne veličine

Redovne boje

Redovno pakiranje

Dimenzija kućišta

16gsm + 20gsm + 25gsm

17.5cm * 9.5cm

Bijela / plava / zelena / žuta / ružičasta

100 kom po neutralnoj kutiji, 10 neutralnih kutija po kutiji

52 * 38 * 30 cm


3. Karakteristike proizvoda

● Izrađena metoda: kirurška jednokratna maska za lice u potpunosti se proizvodi ultrazvučnim strojem za zavarivanje, a dnevno se završi više od 300 000 komada.

● 3 zaštite slojeva: kirurška jednokratna maska za lice sastoji se od vanjskog sloja + srednjeg sloja + unutarnjeg sloja kako bi se osigurala bolja zaštita.

● Dizajn opcija: Postoje dvije mogućnosti dizajna za netkanu masku za jednokratnu uporabu, masku za uši s maskom za 3 sloja, 3ply kiruršku masku za lice s kravatom.

● Opcija efikasnosti filtracije: Sva kirurška maska za jednokratnu upotrebu treba svakako zadovoljiti filtracijsku ocjenu, osnovna učinkovitost filtracije može zadovoljiti 90% i više, ako se jednokratna maska za lice koristi u čistoj ili kirurškoj sobi za koju je potrebna učinkovitost filtracije 99%.


4.Kako pravilno koristiti kiruršku masku?

Izvadite jedan komad jednokratne maske za lice iz unutarnje kutije ili unutarnje poli vrećice, stavite dvije ušne petlje na svako uho, osigurajte da cijela maska za lice pravilno prekriva nos, usta i lice, prilagodite jednokratnu masku za lice gore i dolje, lagano pritisnite nosnu traku i osigurajte da se traka nosa stabilno približi vrhu nosa.

Hot Tags: maska za lice za jednokratnu uporabu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like