Jednokratna medicinska maska

Jednokratna medicinska maska

Hirurška maska, poznata i kao maska za postupak, namijenjena je zdravstvenim radnicima za vrijeme operacije i tijekom njege kako bi uhvatili bakterije prolivene u kapljice tekućine i aerosole iz usta i nosa nositelja.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Jednokratna medicinska maska


definicija

Hirurška maska, poznata i kao maska za postupak, namijenjena je zdravstvenim radnicima za vrijeme operacije i tijekom njege kako bi uhvatili bakterije prolivene u kapljice tekućine i aerosole iz usta i nosa nositelja. Nisu dizajnirane da zaštite korisnika od udisanja bakterija u zraku ili čestica virusa i manje su učinkovite od respiratora, poput N95 ili NIOSH maski, koji pružaju bolju zaštitu zbog svog materijala, oblika i čvrstog brtvljenja.

 

Oblikovati

Tipične troslojne kirurške maske. Gornji ima desnu stranu prema gore, a donji gornju stranu prema dolje. Rub s dvostrukim šavovima dizajniran je za pokrivanje nosa, a unutra je skrivena metalna žica kako bi se maska mogla postaviti na konturu nosnog mosta.

 

Kratki opis proizvoda

Materijal

1. sloj: 20gsm pp netkani

2. sloj: 20gsm filter papir

3. sloj: 25gsm pp netkani

Veličina

17.5 * 9.5cm

Pakiranje

50pcs / kutija, 2000pcs / CTN

Uzorak

Besplatno, naplata tereta

Boja

Bijela, zelena, crvena, plava i tako dalje

primjena

1.Hospitalno kliničko medicinsko osoblje i pacijenti.

2. radionica bez prašine

3. Da biste spriječili širenje tjelesne tekućine i krvi prskati i izolirati prašinu, čestice, alkohol, krv, bakterije i virus.

 

 


Hot Tags: jednokratna medicinska maska, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like