Jednokratna maska za lice s štitom

Jednokratna maska za lice s štitom

Ne tkana maska za lice može učinkovito filtrirati štetne tvari, bakterije i prašinu. Čarobna nosna šipka može se podesiti i postaviti na lice, osigurati učinkovitu zaštitu. Visoko elastična naušnica ili dizajn remena udobna su za nošenje
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod

● Struktura: Jednokratna maska za lice s štitom kombinirana je za jednokratnu masku za ušnu školjku i PET anti-fogging film.

● Princip dizajna: Ne tkana maska za lice može učinkovito filtrirati štetne tvari, bakterije i prašinu. Čarobna nosna šipka može se podesiti i postaviti na lice, osigurati učinkovitu zaštitu. Visoko elastična naušnica ili dizajn remena udobna su za nošenje, a ne uske uši. Osim toga, PET anti-magleni film izvrsno je otporan na trošenje; visoka krutost, visoka dimenzijska stabilnost; otporna na visoke temperature; izvrsna električna izolacija.

● Funkcija: Osim osnovne zaštite, kao što svi znamo, jednokratna maska za lice s štitom ima najveću funkciju zaštite od prskanja. Zbog najveće prednosti PET-a protiv maglenja, dok se koristi u posebnom okruženju, kao što je situacija zavarivanja, rad u vrućem i vlažnom okruženju, visoka standardna radna mjesta, itd., Jednokratna maska sa štitom može zaštititi korisnike učinkovito. Također može učinkovito izbjeći infekciju uzrokovanu prskanjem krvi i tjelesnih tekućina u procesu primanja liječenja i nesreće.

● Značajka: Anti-magla, učinkovitost bakterijske filtracije (BFE) 95% ili 99%, učinkovito izolirati prijenos PM2.5, pelud, prašinu, slinu i druge tvari, anti-magla ogledalo sprečava krv i druge zagađivače u oči.


2.Specification

Veličina

17,5 x 9,5 cm

Tip

Vrsta ušne petlje ili dizajn s trakom na, prozirnim ogledalom s materijalom od PET filma

Ambalaža

20pcs / box, 800pcs / case

Dimenzija

66 x 42 x 42 cm

Mjesto podrijetla

Kina

marka

OEM, ili ALLMAN PROTECTION, ili bez logotipa

MOQ

100,000pcs

Izlaz po danu

50,000pcs


3.Application

● Jednokratna maska za lice s štitom može imati učinkovitu i važnu ulogu u zaštiti ljudi koji rade u opasnim okruženjima, kao što su znanstveno-istraživački laboratoriji, forenzička anatomija i čvrsta prskanja.

● 1 maska za jednokratnu upotrebu i 2 slojne maske za jednokratnu upotrebu uglavnom se koriste u pogonima za preradu hrane. U središtu jednokratne maske za lice ne dolazi do filtriranja rastaljene raspršene tkanine, već se šive dva sloja netkane tkanine. Glavna funkcija je sprječavanje ulaska tvari u usta u hranu.

● Međusloj za masku za jednokratnu upotrebu 3 komada je komad tkanine za raspršivanje filtera taline, koja je pogodna za medicinsku strukturu, vanjsku, tvornicu bez prašine i druge prilike.

● Maska za jednokratnu upotrebu s 4 aktivnim ugljenom je prikladna za prilike sa strožim zahtjevima za prašinu i bakterije.

Hot Tags: jednokratnu masku za lice s štitom, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like