Jednokratna maska za lice Earloop

Jednokratna maska za lice Earloop

Jednokratna maska za lice je s visećim petljicama za dva uha, prema ovom dizajnu, pa je nazivamo i maskom za jednokratnu upotrebu u obliku ušice ili maskom za uši 3ply. Budući da se jednokratna maska za lice koristi uglavnom u medicinskim ili kirurškim područjima
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Naziv proizvoda

Jednokratna maska za lice je s visećim petljicama za dva uha, prema ovom dizajnu, pa je nazivamo i maskom za jednokratnu upotrebu u obliku ušice ili maskom za uši 3ply. Budući da se jednokratna maska za lice najčešće koristi u medicinskim ili kirurškim područjima, tako obično nazivamo jednokratne kirurške maske ili medicinske maske za jednokratnu upotrebu. Jednokratna maska za lice izrađena je od netkanog materijala od tkanine, obično se naziva kirurška maska koja nije tkana ili maska za lice od netkanog lica.


2.Proizvode proizvoda

● Struktura: Jednokratna maska za lice s ušicama je vrsta 3 sloja netkanog materijala. Ovdje objašnjavamo redovitu težinu, na primjer, 16gsm je vanjski sloj koji je licem prema vanjskoj strani, 20gsm je za srednji sloj filtracije, 25gsm je unutarnji sloj koji je blizu lica. Težina svakog sloja može se prilagoditi.

● Materijal: Vanjski i unutarnji sloj izrađeni su od polipropilenske tkanine za zaštitno okruženje, srednji sloj je najvažniji filtracijski sloj, koji je svojevrsna krpa za filtriranje i otapanje s funkcijom protiv bakterija. Jednom riječju, težina slojeva je veća, učinkovitost filtracije je bolja.

● Proces proizvodnje: Koristimo potpuno automatizirani stroj za izradu kvalitetnih maski za jednokratnu upotrebu. Stroj za masku je višeslojna netkasta tkanina vrućim prešanjem, presavijanjem u kalupu, ultrazvučnim zavarivanjem, uklanjanjem otpada, zavarivanjem mostova uha i nosa i drugim postupcima za proizvodnju jednokratnih maski za lice s određenim performansama filtriranja.

● Neprimjereni ljudi: Osobe sa srčanim ili respiratornim problemima (kao što su astma i emfizem), trudnice, vrtoglavica nakon nošenja, dispneja i osjetljivost kože.


3.Programi proizvoda

● Opcije pakiranja: Prva opcija, 1 komad je pakiran u odvojenu poli-vrećicu, 50 poli vrećica je upakovano u malu kutiju za prikaz, a zatim 40 kutija za izlaganje pakirano u veliku vanjsku futrolu. Druga opcija, 50 komada složeno u plastičnu vrećicu ili neutralnu unutrašnju kutiju, 40 plastičnih vrećica ili neutralnih unutarnjih kutija je spakirano u vanjsku kutiju.

● Dimenzija: Duljina 52cm širina 38cm visina 30cm

● Količina u spremnicima: MOQ za jednokratnu masku za lice za jednokratnu upotrebu je 100 000 kom., Većina ljudi bi htjela kupiti pune spremnike, evo naše preporučene količine za svaki spremnik: 960 000 kom za 1x20'GP, 1960,000pcs za 1x40'GP, 2300 , 000kom za 1x40'HQ.


4.Zašto kirurzi nose maske tijekom operacije?

Nošenje medicinske maske sprječava liječnika da diše kapljice koje mogu zaraziti pacijentovu ranu. Budući da je operacijska dvorana mjesto s visokim zahtjevima za sterilitet, tijekom izvođenja operacija liječnici trebaju nositi sterilnu operacijsku odjeću za jednokratnu upotrebu, sterilne rukavice i masku za kirurško lice i kirurške kape. Pored toga, cijelo kirurško područje treba biti prekriveno sterilnim listovima za jednokratnu upotrebu kako bi se osiguralo potreba za asepsom cijelog kirurškog područja. Liječnici nose medicinsku masku za jednokratnu upotrebu iz istog razloga. Dakle, svrha kirurške maske je zaštititi pacijenta; S druge strane, oni se štite.

Hot Tags: jednokratna maska za uši za usne, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftino, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like