Disk za disanje za jednokratnu upotrebu

Disk za disanje za jednokratnu upotrebu

Jednokratna maska za lice pokriva nos i usta i baca se nakon svake upotrebe. Napravljen je od nekoliko slojeva fleksibilnog materijala i sadrži trake na kojima se drži. Neke jednokratne maske za lice pogodne su za medicinsku upotrebu i sprječavaju vas da udahnete udisaj ili izdahnete mikrobe iz zraka, dok su druge dizajnirane za uporabu u sredstvima za čišćenje i izgradnju i mogu vas sprečiti da udišete manje, neinfektivne čestice.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Disk za disanje za jednokratnu upotrebu


Tip

1. Prašne maske za lice obično su prilično lagane i štite vas od udisaja kućne prašine, magle i drugih većih čestica. Mogu se koristiti kada slikate po kući ili čistite prašnjavu sobu.

2.Hirurške maske za lice namijenjene su zaštiti vašeg okoliša od bilo kakvih mikroba ili bakterija koje biste mogli izbaciti. Medicinski profesionalci ih obično koriste za stvaranje sterilnog radnog okruženja, ali možete ga i nositi kad ste bolesni kako biste spriječili da se oni oko vas ne razbole. Nisu dizajnirani kako bi vas zaštitili od udisanja bakterija i mikroba u zraku.

Značajke

1.Earloop zatvarači imaju dvije elastične petlje na oba kraja maske. Stavite masku preko nosa i usta, a zatim pričvrstite petlju preko svakog uha kako biste je držali na mjestu. Ove se maske lako stavljaju, ali mogu se mijenjati više nego u drugim opcijama.

2. Zatvarači za glavu imaju jedan komad elastike koji se proteže od jednog kraja maske do drugog. Gurnite elastičnu traku preko stražnjeg dijela glave kako biste zadržali masku na mjestu. Ove vrste maski izuzetno je jednostavno nanijeti i ne kreću se mnogo kad ih nosite.

3. Zatvarači za kravate imaju jednu do dvije kravate na svakom kraju maske. Krajeve spojite zajedno na stražnjoj strani glave kako biste učvrstili masku na mjestu. Ove su maske najteže nanijeti, ali imaju tendenciju da ostanu na mjestu tijekom upotrebe.

 

Da biste bili sigurni da ste adekvatno zaštićeni, morate odabrati najbolju masku za jednokratnu upotrebu. To znači odabrati pravi tip, stil zatvaranja i druge značajke koje osiguravaju najveću zaštitu i sigurnost. Naš vodič za kupnju sadrži sve pojedinosti koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine maski za jednokratnu upotrebu. Naših pet najboljih proizvoda naći ćete u gornjoj matrici.


Hot Tags: jednokratna maska za disanje, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like