Jednokratna maska za lice za jednokratnu upotrebu

Jednokratna maska za lice za jednokratnu upotrebu

Papirna maska za lice izrađena je od visokokvalitetne drvne celuloze, koja pruža veliku mekoću i udobnost. Dakle, maska za lice je bezopasna za kožu i ugodna je za nošenje. Naša papirna maska za lice podesiva je tako da najbolje odgovara raznim oblicima lica. Naša papirna maska za lice izrađena je šivaćim strojem za blokiranje šava, zbog čega su ušne trake dobro fiksirane.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Jednokratna maska za lice za jednokratnu upotrebu

 

Najbolja i najjeftinija jednokratna maska za lice

Papirna maska za lice izrađena je od visokokvalitetne drvne celuloze, koja pruža veliku mekoću i udobnost. Dakle, maska za lice je bezopasna za kožu i ugodna je za nošenje. Naša papirna maska za lice podesiva je tako da najbolje odgovara raznim oblicima lica. Naša papirna maska za lice izrađena je šivaćim strojem za blokiranje šava, zbog čega su ušne trake dobro fiksirane. Maska za lice ima široku primjenu, kao što su, elektronička proizvodnja, čistine, restorani, prerada hrane, škole, motociklizam, tisak, lijevanje, klinike, rukotvorine, bolnice, kozmetika, farmaceutska proizvodnja, tvornice, čišćenje i javne površine.


Specifikacija

Materijal

Medicinska maska za papir

Nos bar

Nosna traka je metalna traka, koja se lako savija i prilagođava konturi nosa

skladištenje

Skladišteno na suhom, vlaga ispod 80%, ventilirano, nerozivno skladište plinova

svojstvo

Visokokvalitetni papir od vlažne čvrstoće, meka elastična ušica u obliku kabela

Standard

CE

primjena

Prerada hrane, proizvodnja i higijenska primjena i svakodnevna upotreba

 


Hot Tags: jednokratna maska za lice za jednokratnu upotrebu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like