Dječja maska za jednokratnu upotrebu

Dječja maska za jednokratnu upotrebu

Netkane maske za lice su prozračnije, ugodnije za nošenje i djeci prihvatljivije, koje mogu izolirati kapljice, prašinu i štetne tvari u zraku kako bi se vrlo dobro opirale svim vrstama patogenih bakterija. To je najbolji zaštitni izbor za vaše najbolje ljubavi.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Zaštitite svoje najdraže

● Uvod: ALLMAN PROTECTION profesionalni je proizvođač jednokratnih netkanih maski za lice, s bogatim iskustvom, pravimo i dječje medicinske maske za lice ili dječje kirurške maske.

● Dizajn: Dječja maska za jednokratnu upotrebu dizajnirana je posebno za djecu. Apsolutno, to je dječja maska za lice, 14.5cm x 9.0cm je za dijete, a 12cm x 7.0cm je za bebu. Različiti zanimljivi ukrasni uzorci vrlo su privlačni za svu djecu.

● Prednost: Netkane maske za lice su prozračnije, ugodnije za nošenje i djeci prihvatljivije, koje mogu izolirati kapljice, prašinu i štetne tvari u zraku kako bi se vrlo otporno opirale svim vrstama patogenih bakterija. To je najbolji zaštitni izbor za vaše najbolje ljubavi.


2.Specialty

● Trenutno je dječja maska za jednokratnu upotrebu vrsta maske za uši, posebno pogodna za nošenje i skidanje djece.

● Dječja maska za jednokratnu upotrebu obično ima veću učinkovitost filtracije od odraslih jednokratnih maski.

● Tkanina za jednokratnu uporabu dječje maske za lice je ugodnija, prozračnija i koža ugodnija od one za odrasle jednokratne maske.

● Da bi se osiguralo jednokratno korištenje dječjih maski za lice, uz poseban crtani uzorak i svijetle boje od netkanog materijala. Ili prilagodili bilo koji logotip ili uzorak prema potrebama kupca.

● Općenito, dječje jednokratne maske za lice pakiraju se pojedinačno, što je sanitarnije i ugodnije za nošenje. Na pakiranju unutarnje kutije može se ispisati potreba za različitim modnim uzorcima.

● Neki će kupci s većim zahtjevima tražiti naprednije materijale jednokratnih kirurških maski za djecu. Naravno, možemo ispuniti i zahtjeve. Na primjer, za korištenje PP tkanine možemo upotrijebiti visokokvalitetnu tkaninu za šunku koja je prozračnija i mekanija.


3.Kvaliteta kvalitete

Imamo strožu kontrolu izrade jednokratnih maski za lice za djecu.

A. Kontrola sirovog materijala.

B. Proces proizvodnje je strogo kontroliran.

C. Vanjsko pakiranje je visoke kvalitete, a kvaliteta ispisa je na visokoj razini.

D. Cijela radionica mora se približiti standardima čistih radionica.

Hot Tags: dječja maska za jednokratnu upotrebu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like