3ply kravata na jednokratnoj hirurškoj maski za lice

3ply kravata na jednokratnoj hirurškoj maski za lice

Hirurška maska za lice poznata je i kao maska za postupak, a kirurška maska za lice namijenjena je zaštiti nositelja od udisanja bakterija iz zraka, a hirurške maske široka javnost popularno nosi tijekom cijele godine.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


3ply kravata na jednokratnoj hirurškoj maski za lice


Opis proizvoda

Hirurška maska za lice također je poznata kao maska za postupak, a kirurška maska za lice namijenjena je zaštiti nositelja od udisanja bakterija iz zraka, hirurške maske široka javnost popularno nosi tijekom cijele godine. Naše jednokratne kirurške maske izrađene su od netkanog materijala, a bit će smanjuju širenje bakterija. Osim što štite nositelja od prskanja u ustima tjelesnim tekućinama. Još jedna od prednosti kirurške maske je podsjetiti korisnika da ne dira lice. Jednokratna kirurška maska zarobit će neke čestice, ali je mnogo manje učinkovita od maske namijenjene za ovu svrhu.

 

Dizajn

Dizajn kirurških maski ovisi o načinu rada, obično su maske troslojne. Ovaj troslojni materijal izrađen je od rastopljenog materijala smještenog između netkanog materijala. Materijal koji se puha iz taline djeluje kao filter koji sprečava mikrobe da uđu u masku ili izađu iz nje. Obično se koriste tri nabora koji korisniku omogućuju širenje maske tako da pokriva područje od nosa do brade. Postoje 3 različita načina za pričvršćivanje maski. Najpopularnija je ušna petlja, gdje je niz poput aterijalnog materijala pričvršćen na masku i smješten iza ušiju. Drugi je kravata i pojas za glavu. Trake za vezanje sastoje se od četiri netkane trake koje su vezane iza glave.

 

 


Hot Tags: 3ply kravata za jednokratnu kiruršku masku za lice, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftino, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like