Sigurnosna maska za prašinu

Sigurnosna maska za prašinu

U obliku čaše bez respiratorne zaštitne maske za prašinu posebno je dizajniran za zdravlje ljudi, s prilagođenom aluminijskom kopčom za nos, te jedinstvenim dizajnom s ljepljivom spužvom unutar maske koja je vrlo ugodna za nos u blizini nosa
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

● Naziv: Zaštitna maska za prašinu je maska za zaštitu od prašine, vrsta maske za kemijsku zaštitu i maska za prašinu.

● Materijal: Tkanina, pamučni filter za taljenje i sprej.

● Dizajn: u obliku čaše bez respiratorne zaštitne maske za prašinu dizajniran je posebno za zdravlje ljudi, s prilagođenom aluminijskom kopčom za nos, i jedinstvenim dizajnom s ljepljivom spužvom unutar maske koja je vrlo ugodna za uši, visoku i široku elastika može osigurati stabilnost nakon nošenja zaštitne maske za prašinu, kako bi se spriječilo učinkovito filtriranje vidljivih i nevidljivih tvari koje su štetne za ljudsko tijelo.

● Funkcija: Za sprječavanje ili smanjivanje prašine u zraku u dišne organe ljudi kako bi se zaštitila sigurnost osobnih zaštitnih sredstava.

● Prednost: U usporedbi s 3ply jednokratnom maskom za lice, jednokratna maska za prašak u obliku čaše ima sljedeće prednosti:

1). Jedinstveni oblik dizajna šalice, bolja nepropusnost između jednokratne maske za prašinu i lica, a prašina i virus se ne mogu lako procuriti u šalicu;
2) .Ergonomski dizajn nosa s mekanim nosačem od pjene ugrađenim kako bi se povećala udobnost nošenja.


2.Specification

Veličina

14.5x13.5cm

Ambalaža

20pcs / box, 20boxes / case

GW / NW

6kgs / 5kgs

Dimenzija

65 * 29 * 42cm

Izlaz po danu

40,000pcs

MOQ

50,000pcs

Stopa otpora prašine

KN90, KN95


3.Range of Application

Pogodan za rudarstvo, građevinarstvo, ljevaonicu, mljevenje farmaceutske industrije, poljoprivredu, šumarstvo, stočarstvo, podzemni inženjering, aluminij, elektroničke aparate, industriju instrumenata, prehrambenu industriju, cementare, tekstilne tvornice, alate za izradu alata, brušenje metala, poliranje, rezanje, rušenje projekta, drobljenje domaćih zadaća, itd.


4.Wearing metoda

Zaštitna maska u obliku čašice za prašinu djeluje tako da se uvjerite da su dovoljno blizu licu da zrak ne curi. Kada nosite jednokratnu masku za prašak u obliku čaše, trebate provjeriti propuštanje zraka s ruba maske. Ako maska nije čvrsto zatvorena, ponovno postavite masku prije no što je stavite.

Hot Tags: sigurnosna maska za prašinu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like