Odijela za jednokratnu upotrebu

Odijela za jednokratnu uporabu nisu jednokratna odjeća za jednokratnu upotrebu, to je jedno odijelo za jednokratnu košulju i jednokratne pantalone. Vrsta jednokratne košulje za pranje je s V-ovratnikom i kratkim rukavima kao najpopularniji tip
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Odijela za jednokratnu uporabu nisu jednokratna odjeća za jednokratnu upotrebu, to je jedno odijelo za jednokratnu košulju i jednokratne pantalone. Vrsta jednokratne košulje za grmljenje je s V-ovratnikom i kratkim rukavima kao najpopularniji tip, vrsta pantalona za jednokratnu upotrebu s dugim nogama, elastičnim na struku i otvorenim gležnjevima kao najpopularnijim tipom.


2.Product Specification

6


3.Product Prednosti

S mnogo prikladnijom i udobnijom od ostale jednokratne odjeće ili jednokratnih haljina, kao odvojena odjeća za gornju i donju kiruršku odjeću, ona je sve popularnija i prihvatljivija od strane bolničkih liječnika i medicinskih sestara kao najbolje odjeće umjesto kirurške odjeće za višekratnu upotrebu, a korisnici mogu birati odijela za jednokratnu uporabu prema vlastitim veličinama.


4.Range of Application

Uglavnom, jednokratna odijela za pilinga koriste liječnici i medicinske sestre u kirurškim sobama ili čistim sobama svaki dan, budući da je piling za jednokratnu uporabu ne odgovara odjeći za višekratnu upotrebu, već je mogu lako baciti nakon upotrebe.

U laboratorijima, istraživači uvijek nose jednokratna odijela za piling koji rade na istraživanjima u svojim sterilnim sobama.

Također u kozmetičkim salonima i drugim relativnim medicinskim ili osobnim zaštitnim poljima, jednokratna odijela za pranje mogu znatno više raditi nego što ljudi zamišljaju.

Hot Tags: Jednokratni piling odijela, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like