Papir za jednokratnu uporabu

Papir za jednokratnu uporabu

Papirni materijal za jednokratnu upotrebu nije proizveden papirnim materijalom, već je proizveden od PP materijala, zašto ga nazivamo jednokratnim papirnim pilingom?
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Papirni materijali za jednokratnu upotrebu nisu proizvedeni papirnim materijalom, već je proizveden od PP materijala, zašto ga nazivamo papirnim pilingom za jednokratnu upotrebu? , možete osjetiti da voli papirni materijal. Tako je ime jednokratnog papirnog pilinga iz toga izvučeno. I zapravo, jednokratni papirni piling je jednokratna odjeća za kirurške primjene.


2.Product Specification

7


3.Product Značajke

Majica kratkih rukava i kratke hlače odvojene su najviše značajki za jednokratnu upotrebu papira. Zbog ovih očitih i prijenosnih značajki, košulja s kratkim rukavima i kratke hlače mogu se koristiti iu masažnim salonima za goste. Košulja kratkih rukava s okruglim ili V ovratnikom, ali V ovratnik je najpopularniji, kratke hlače su sigurno elastične za struk. Budući da se koristi u trgovinama za masažu, težina tkanine za jednokratnu pročišćavanje papira nije lagana, ali s malo teškog tereta, barem više od 50 grama.


4.Proizvodni materijali

Ne tkana tkanina izgleda kao papirni materijal, ali ne tkana tkanina je mnogo mekša, prozračna, vodootporna i može se izraditi kao jednokratna odjeća ili drugi jednokratni proizvodi. Međutim, papirni materijal je potpuno drugačiji. Jednokratni papirni piling je samo uobičajen naziv za neke korisnike, imajte na umu da nije s pravim materijalom na jednokratnim pilingima.

Hot Tags: Jednokratni papirni piling, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like