Jednokratne bolničke haljine

Jednokratne bolničke haljine

Jednokratne bolničke haljine su vrsta jednokratnih haljina, koje se koriste samo u bolnicama za pacijente ili liječnike, ali uglavnom se koriste za pacijente. Naravno, jednokratne bolničke haljine potpuno se razlikuju od jednokratnih medicinskih haljina
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Jednokratne bolničke haljine su vrsta jednokratnih haljina, koje se koriste samo u bolnicama za pacijente ili liječnike, ali uglavnom se koriste za pacijente. Naravno, jednokratne bolničke haljine potpuno se razlikuju od jednokratnih medicinskih haljina, redoviti tip jednokratnih medicinskih haljina zasigurno je dobro zapažen od strane svih kupaca i korisnika, bez rukava je najbolja očigledna značajka naših jednokratnih bolničkih haljina. Mogu imati različite funkcije na različitim mjestima.


2.Product Specification

6


3.Product Prednosti

Jednokratne bolničke haljine su uglavnom za pacijente koji se koriste za operacije, dok su pacijenti pod operacijskim zahvatima, moraju nositi jednu vrstu komada haljina i bolju jednokratnu upotrebu, a jednokratne bolničke haljine se razlikuju od jednokratnih kirurških pilinga, to je vrsta komada Ogrtač, ali jednokratni kirurški piling je jedan set, uključujući majice i donje hlače. Tako bi jednokratne bolničke haljine mogle riješiti ova dva problema.


4.Postavke o otpremi

● Pakiranje: Sa ili bez pakiranja, ovisi o zahtjevima kupaca.

● Utovar: izravno opterećuje pune spremnike u našem proizvodnom pogonu.

● Dostava: Na temelju trgovine pojam pregovora, FOB Šangaj ili Wuhan, ili CIF bilo luka su svi dostupni za nas. Možemo organizirati isporuku prije isporuke robe vrlo dobro putem imenovanih ili vlastitih špeditera kao opcije.

Hot Tags: jednokratne bolničke haljine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like