Jednokratni labirinti

Jednokratni labirinti

Jednokratni laboratorijski kaput za jednokratnu upotrebu je vrlo detaljan naziv za laboratorijski kaput koji se isporučuje od ALLMAN PROTECTION. Možemo je nazvati jednokratnom polipropilenskom laboratorijskom dlakom, jer polipropilen pripada netkanom materijalu.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Product Name

Jednokratni laboratorijski kaput za jednokratnu upotrebu je vrlo detaljan naziv za laboratorijski kaput koji se isporučuje od ALLMAN PROTECTION. Možemo je nazvati jednokratnom polipropilenskom laboratorijskom dlakom, jer polipropilen pripada netkanom materijalu. Ili bacite laboratorijske kapute, što je jednako laboratorijskim kaputima za jednokratnu upotrebu. Ili SMS disposable lab kaputi, jer SMS također pripada ne tkani materijal. Svakome tko uđe u laboratorij, bilo da je riječ o posjetiteljima ili osoblju, mora nositi jednokratne laboratorijske kapute, tako da ga u mnogim slučajevima zovemo jednokratni kaputići za posjetitelje.


2.Product Advantage

● U usporedbi s kombinezonom za jednokratnu upotrebu, jednokratni laboratorijski kaput za jednokratnu upotrebu se u mnogim slučajevima uglavnom koristi u medicinskim ili kirurškim poljima.

● U usporedbi s jednokratnim ogrtačima, jednokratni laboratorijski kaput za jednokratnu upotrebu više se koristi za liječnike ili istraživače.

● U usporedbi s pregačama za jednokratnu upotrebu, tkanine za jednokratnu neupadenu laboratorijsku dlaku su različite, a vrste su potpuno različite.


3.Proizvod Specifikacija

8


4.Proizvodni proces

Proces izrade jednokratnih ne tkanih laboratorijskih ogrtača jedan je od najdosadnijih zaštitnih odjeća za jednokratnu upotrebu. Zašto? Prije svega, jer stil nije tako jednostavan kao jednokratne haljine, postoje mnogi detalji koje treba proizvesti i razmotriti, kao što su ovratnik, džepovi, gumbi i tako dalje. Što je složeniji tip, to je dulji datum proizvodnje, pa preporučujemo da kupite naš uobičajeni tip.

Hot Tags: jednokratni ne tkani laboratorijski kaput, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like