Jednokratni laboratorijski kaputi s lisicama

Jednokratni laboratorijski kaputi s lisicama

Jednokratni laboratorijski kaputi s manšetama nazvani su po sposobnosti kupaca da razlikuju jednokratne laboratorijske kapute i pregače za jednokratnu upotrebu. Jednokratni laboratorijski kaputi s manžetama sigurno su s rukavima, manžete mogu biti izrađene od elastičnih ili pletenih
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Jednokratni laboratorijski kaputi s manšetama nazvani su po sposobnosti kupaca da razlikuju jednokratne laboratorijske kapute i pregače za jednokratnu upotrebu. Jednokratni laboratorijski kaputi s rukavima sigurno su s rukavima, manžete se mogu izraditi od elastičnih ili pletenih, različite upotrijebljene situacije ovise o tipovima manžeta.


2.Product Design

Jednokratni laboratorijski kaputi s lisicama nalik su velikom jednokratnom kaputu, koji je vrlo prikladan za nošenje, mnogo je prozračan i udoban, važno je da je to jednokratni kaput. Nije kao vrsta jednokratnih kombinezona, s gumbima umjesto zatvarača, to je gornji sloj umjesto kaputa s ujedinjenim hlačama.


3.Proizvod Specifikacija

9


4.Range of Application

Jednokratni laboratorijski kaputi s lisicama dizajnirani su ne samo za bolnice, već i za laku industriju ili kemijsku industriju. Kao sobe za istraživanje kemijskih tvornica, itd.

Bijela polipropilenska laboratorijska jakna za jednokratnu upotrebu je najpopularniji laboratorijski ogrtač ljudi na svim poljima. Naravno, žuti jednokratni laboratorijski premazi također se mogu široko koristiti.

Hot Tags: jednokratni laboratorijski kaputi s manžetama, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like