Žute jednokratne izolacijske haljine

Žute jednokratne izolacijske haljine

Žute jednokratne izolacijske haljine su vrlo popularne jednokratne haljine koje koriste bolnice ili drugi medicinski odjeli. Budući da se koristi u operacijskim dvoranama ili kirurškim sobama, neki ga nazivaju jednokratnom bolničkom kazališnom haljinom ili jednokratnim preglednim haljinama
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Goods Description

Žute jednokratne izolacijske haljine su vrlo popularne jednokratne haljine koje koriste bolnice ili drugi medicinski odjeli. Budući da se koristi u operacijskim dvoranama ili kirurškim sobama, neki ga nazivaju jednokratnom bolničkom kazališnom haljinom ili jednokratnim preglednim haljama, nakon svega, nužno je to jednokratna odjeća za bolnice. Obično je izrađena od žute boje, što je vrlo povoljna boja po medicinskim poljima. Tako postupno, žute jednokratne izolacijske haljine je popularno ime jednokratnih haljina.


2.Goods Značajke

Žute jednokratne izolacijske haljine su odjevni predmet bez ovratnika, ali to nije jednokratna pregača, jer je zašivena dugim rukavima, s vezicama od čičak ili šavovima za zatvaranje za zaštitu vrata, ali vezivanje struka na leđima, kao da nosite odjeća za jednokratnu upotrebu suprotno, što je najveća značajka za jednokratne izolacijske haljine.


3. Dobri podaci

2


4.Goods pakiranje

Kako bi se osigurala čistoća svakog komada jednokratnih izolacijskih ogrtača, neki kupci radije pečate svaki komad odvojenih izolacijskih ogrtača odvojeno, ili pak vakuumski paket za sterilnu obradu, a zatim svaki komad spakirajte u veliko kućište. Naravno, takav način pakiranja može koštati više, ali osigurava visoku kvalitetu i umjetnost proizvoda. Možete koristiti 10pcs po poli vrećicu, 10bags po slučaju, ako ste u potrazi za jeftinije cijene.

Hot Tags: žuta jednokratne izolacijske haljine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like