Izolacijska haljina bez tkanja

Neotkivna izolacijska haljina je netkana tkanina izrađena za jednokratnu izolaciju. Koji su detaljni materijali ne tkane tkanine kako bi se napravila neotkrivena izolacijska haljina? 100% polipropilenska tkanina
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Što je ne tkana izolacija haljina?

Neotkivna izolacijska haljina je netkana tkanina izrađena za jednokratnu izolaciju. Koji su detaljni materijali ne tkane tkanine kako bi se napravila neotkivna izolacijska haljina: 100% polipropilenska tkanina, SMS tkanina, SMMS tkanina, PP + PE tkanina, čak i spunlace tkanina.

Non woven izolacija haljina je isti kao i preljev tipa s dva duga rukava, korisnici ga nositi od leđa. Neki ga zovu jednokratni kućni ogrtači.

Manžete od neotkrivenih izolacijskih haljina mogu biti elastične ili pletene.

Ovratnik je okruglog tipa koji može biti zašiven čičak ili ušivenim vezicama kao zatvarač.

Struk mora biti s dugim ili kratkim šavom u različitim situacijama.


2.Što je specifikacija ne tkane izolacije haljina?

1


3.Are postoje bilo kakve druge materijale za ne tkane izolacije haljina?

Ne tkani materijal proizvodnom obradom može se podijeliti na različita imena tkanine, jedan sloj od 100% polipropilenske tkanine, dva sloja polietilenskog materijala obloženog polipropilenskom tkaninom, tri sloja spunbond materijala i taline i spunbond materijala, četiri sloja spunbond materijal i rastopiti puhano & melt puhano i spunbond materijala, i spunlace materijala. ALLMAN ZAŠTITA opskrbljuje ne tkane izolacije haljina može biti izrađena od tih različitih vrsta netkanih materijala kako bi se zadovoljile različite potrebe.


4.Are postoje drugi ne tkani proizvodi nositi s ne tkane izolacije haljina?

Ako želite ući u laboratorij ili sobe za izolaciju, nije dovoljno staviti neotkrivenu izolacijsku haljinu, ljudi trebaju nositi jednokratne kape ili slobodne kape ili jednokratne kirurške kape, i kirurške maske za jednokratnu upotrebu, rukavice za jednokratnu upotrebu, i kirurški pokrivači za cipele, itd ,. Svi ovi proizvodi mogu biti isporučeni od strane ALLMAN PROTECTION.

Hot Tags: ne tkane izolacije haljina, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like