Jednokratne zaštitne medicinske haljine

Jednokratne zaštitne medicinske haljine

Jednokratne zaštitne medicinske haljine su vrsta jednokratnih izolacijskih haljina koje liječnici nose tijekom operacija, eksperimenata i istraživanja, koja se koriste za izolaciju bakterija, izbjegavanje sekundarne infekcije pacijentima
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Jednokratne zaštitne medicinske haljine vrsta su jednokratnih izolacijskih haljina koje liječnici nose tijekom operacija, eksperimenata i istraživanja, koja se koriste za izoliranje bakterija, izbjegavanje sekundarne infekcije pacijentima i sprječavanje da alkohol, krv i druge tekućine zaraze medicinsko osoblje. Jednokratne zaštitne medicinske haljine mogu se podijeliti na jednokratne sterilne haljine i opće zaštitne haljine za jednokratnu upotrebu, a mi ćemo napraviti odgovarajuće operativne haljine za jednokratnu upotrebu prema različitim potrebama kupaca.


2.Product Specification

1


3.Product Detalji

Zaštitne medicinske ogrtače za jednokratnu upotrebu dizajnirane su kao dugi tip ogrtača, s dugim rukavima, manžeta s elastikom, trakama koje se šivaju na struku i vratu. Riječ je o klasičnom modelu jednokratnih izolacijskih ogrtača, koji je vrlo lagan. Ali ako vam je potreban izolacijski ogrtač za jednokratnu upotrebu, provjerite pojedinosti o jednokratnoj izolacijskoj haljini koja ne sadrži tkanje, koja opisuje SMS tkaninu za jednokratnu izolaciju.


4.Range of Application

Zaštitne medicinske ogrtače za jednokratnu upotrebu često se mogu koristiti u kirurškim sobama ili operacijskim dvoranama bolnica. Opće zaštitne medicinske haljine za jednokratnu upotrebu također se mogu široko koristiti u vojsci, poljoprivredi, stočarstvu, zaštiti okoliša itd.

Hot Tags: jednokratne zaštitne medicinske haljine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like