Plastične pregače za jednokratnu upotrebu za odrasle

Plastične pregače za jednokratnu upotrebu za odrasle

Jednokratna plastična pregača za odrasle je jednokratna PE pregača koja je specijalno napravljena za odrasle. Budući da pregače za jednokratnu upotrebu imaju razlike između odraslih i djece. Obično se za večere ili igre za kuhanje koriste plastične pregače za jednokratnu upotrebu za djecu
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Jednokratna plastična pregača za odrasle je jednokratna PE pregača koja je specijalno napravljena za odrasle. Budući da pregače za jednokratnu upotrebu imaju razlike između odraslih i djece. Obično se plastične pregače za jednokratnu upotrebu za djecu koriste za njihove večere ili igre za kuhanje, a ponekad se ljudi mogu nazvati i pregačama, plastične pregače za jednokratnu upotrebu za odrasle obično se koriste u svakodnevnom životu odraslih.


2.Product Specification

6


3.Product dizajn

Osnovni dizajn: Obično, kao što je poznato, plastične pregače za jednokratnu uporabu trebaju biti s gornjom petljom za vrat, a svaka lijeva i desna prednja donja pregača.

Dizajn jakne: To je kao dugi prsluk koji je bez rukava i s produženom duljinom do nogu, a to je PE materijal koji se koristi i koristi za jednokratnu upotrebu, neki ga zovu PE poklopac ili jednokratni smoksi.


4.Proizvodni proces

Jednokratne plastične pregače za odrasle proizvode stroj koji reže PE tkaninu u skladu s potrebnom veličinom pregače. Zatim radnici spakiraju pregače za jednokratnu upotrebu u velike plastične vrećice ili odvojenu poli vrećicu, konačno ih pakiraju u vanjske kutije kako bi završili cijeli proces proizvodnje.

Hot Tags: jednokratne plastične pregače za odrasle, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like