Jednokratna kuhinjska pregača

Jednokratna kuhinjska pregača

Jednokratna kuhinjska pregača zasigurno se koristi u kuhinjama, možete je zvati jednokratnom kuhinjskom pregačom. Kuhinjska pregača za jednokratnu upotrebu proizvodi se za zaštitu štednjaka koje sprječava bilo kakve tekućine ili onečišćenja.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Što je jednokratna kuhinjska pregača?

Jednokratna kuhinjska pregača zasigurno se koristi u kuhinjama, možete je zvati jednokratnom kuhinjskom pregačom. Kuhinjska pregača za jednokratnu upotrebu proizvodi se za zaštitu štednjaka koje sprječava bilo kakve tekućine ili onečišćenja. To je pregače tipa PE koje su jeftine, ali visoke izdržljivosti.


2.Kakva je specifikacija jednokratne kuhinjske pregače?

9


3.Koje su prednosti jednokratne kuhinjske pregače?

Jednokratna kuhinjska pregača se razlikuje od pregača za višekratnu upotrebu ili periva, to je sa laganim i jeftinim materijalom, ne PVC materijalom, već PE materijalom. PVC materijal je mnogo teži od PE materijala. Jednokratna kuhinjska pregača ima istu funkciju kao i jednokratne pregače, ali je njihov trošak mnogo niži, tako da su mnogi kupci spremni kupiti jednokratne pregače umjesto pregača za višekratnu upotrebu.


4.Kako koristiti jednokratnu kuhinjsku pregaču?

Prvo, morate otvoriti vrećicu za jednokratnu uporabu i preporučujemo kupnju vrećice koja sadrži 100 pregača, ako češće morate koristiti pregače u svakodnevnom radu ili životu.

Drugo, potpuno razviti jednokratnu pregaču za jednokratnu upotrebu, pazite da ne rastrgate jednokratnu pregaču, jer nije izrađena od PVC materijala već s takvom debljinom.

Zatim, glava od vrha jednokratnu pregaču kroz, organizirati jednokratnu pregača rub, uske jednokratne pregača na obje strane kravata može biti.

Hot Tags: Jednokratna kuhinjska pregača, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like