Nepropusne jednokratne haljine

Nepropusne jednokratne haljine

Neprobojne jednokratne haljine definiraju se kao vodootporne jednokratne haljine, ali tip se razlikuje od uobičajenih jednokratnih haljina, također različit od jednokratnih pregača, iako je izrađen od iste plastične tkanine.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

Neprobojne jednokratne haljine definiraju se kao vodootporne jednokratne haljine, ali tip se razlikuje od uobičajenih jednokratnih haljina, također različit od jednokratnih pregača, iako je izrađen od iste plastične tkanine. Uglavnom, nepropusne jednokratne haljine savršeno štite prednje tijelo, uključujući i ruke koje sprječavaju bilo koju tekućinu. Obično, plava plastična izolacija haljine je najbolji prodavatelj među jednokratnu plastične haljine.


2.Product Značajke

Jedan komad plastičnog kirurškog ogrtača nije ručno izrađen, dva duga rukava spojena su s gornjim dijelom leđa, ali postoji velika rupa u sredini za umetanje glave u odjeću. Palac petlje dizajn je zgodan u korištenju procesa nepropusne jednokratne haljine neće pomak. Konačno, vezanje leđa je pogodnije za savršenu zaštitu tijekom uporabe.


3.Proizvod Specifikacija

3


4.Range of Application

Osim zdravstvenih ustanova i prostorija za pripremu hrane gdje se ljudi koriste, imamo puno kupaca koji koriste nepropusne jednokratne haljine za klaonice, jer na radnike ima više tekućine. Nošenje naših nepropusnih jednokratnih haljina spasit će više problema.

Hot Tags: nepropusne jednokratne haljine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like