Plastične haljine za jednokratnu upotrebu

Plastične haljine za jednokratnu upotrebu

Jednokratne plastične haljine su izrađene od CPE materijala, kemijski naziv CPE materijala je polietilen, obično neki ga nazivaju CPE haljina ili PE haljina izravno. Naša CPE haljina izrađena je od 100% novog polietilenskog materijala
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Jednokratne plastične haljine su vrsta jednokratnih haljina, međutim, jednokratne plastične haljine su 100% vodootporne, s dugim rukavima, leđima otvorenim i vezanjem na leđima, što je u potpunosti jedan tip.


2.Product materijal

Jednokratne plastične haljine su izrađene od CPE materijala, kemijski naziv CPE materijala je polietilen, obično neki ga nazivaju CPE haljina ili PE haljina izravno. Naša CPE haljina izrađena je od 100% novog polietilenskog materijala koji osigurava našu najbolju kvalitetu među ostalim konkurentima.


3.Product Funkcija

Budući da je duljina jednokratnih plastičnih haljina relativno duga i 100% vodootporna, može učinkovito spriječiti prskanje krvi i drugih tekućina na prednjem dijelu tijela. Bilo da se koristi u medicinskoj industriji ili kemijskoj industriji za osnovnu zaštitu, to će biti vrlo dobar izbor.


4.Proizvod Specifikacija

1

Hot Tags: jednokratne plastične haljine, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like