Kombinezoni tipa 5 za jednokratnu upotrebu

Kombinezoni tipa 5 za jednokratnu upotrebu

Jednokratni kombinezon tipa 5 izrađen je od SMS tkanine, možda ne znate što je SMS tkanina, dopustite mi da napravim jednostavan uvod. SMS netkana tkanina je sintetička tkanina spunbond & meltblown & spunbond
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.What tkanina je tip 5 jednokratnu kombinezon od?

Jednokratni kombinezon tipa 5 izrađen je od SMS tkanine, možda ne znate što je SMS tkanina, dopustite mi da napravim jednostavan uvod. SMS ne tkana tkanina je sintetička tkanina spunbond & meltblown & spunbond, koja spada u složene ne tkane tkanine, s prednostima visoke čvrstoće, dobrih performansi filtracije, bez ljepila i netoksičnih. Trenutno se uglavnom koristi u medicinskim i zdravstvenim proizvodima za zaštitu rada kao što su jednokratna kirurška odjeća, kirurška kapa za jednokratnu upotrebu, jednokratna zaštitna odjeća, jednokratna odjeća za pranje ruku i tako dalje.


2.Zašto zovemo kombinezon tipa 5 za jednokratnu upotrebu?

Europski standard propisuje da zaštitna odjeća mora zadovoljiti najveću zaštitu od opasnosti u europskoj normi za osobnu zaštitnu opremu (PPE), među kojima je zaštita TYPE5 obvezna zaštitna odjeća od čvrstih čestica. Naši SMS kombinezoni za jednokratnu upotrebu mogu udovoljiti tom standardu.


3. Koje funkcije imaju kombinezoni tipa 5 za jednokratnu upotrebu?

TIP5 jednokratni kombinezon s SMS tkaninom prikladan je za rad na višoj razini zahtjeva, zahtjevi mogu odoljeti više prašine i krutih čestica, antistatički učinak, viši stupanj vodootpornosti, itd. Stoga, takva vrsta jednokratne zaštitne odjeće također može biti prikladne za zaštitu radnika u područjima s visokim elektromagnetskim zračenjem, kao što su: sustav za emitiranje i lansiranje, zemaljska stanica za satelit, sustav zrakoplovstva, elektronički električni sustav, sustav elektroničke medicinske opreme, mikroelektronički rad, sustav nacionalne obrane i vojne industrije, osim uobičajenog zaštitne industrije.


4.Kakve specifikacije imaju kombinezoni tipa 5 za jednokratnu upotrebu?

1

Hot Tags: tip 5 kombinezon za jednokratnu upotrebu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like