Muški kombinezoni za jednokratnu upotrebu

Muški kombinezoni za jednokratnu upotrebu

Jednokratni kombinezon je jednodijelna odjeća za jednokratnu upotrebu, više situacija, mi to zovemo jednokratni radni kombinezon, jer se više koristi u industrijskom području, ali i za muške radnike kako bi pružili sigurnost.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1. Uvod u proizvod

Jednokratni kombinezon je jednodijelna odjeća za jednokratnu upotrebu, više situacija, mi to zovemo jednokratni radni kombinezon, jer se više koristi u industrijskom području, ali i za muške radnike kako bi pružili sigurnost. Tako ga također nazivamo slobodnim kombinezonima za muškarce. Budući da je napravljen za muške radnike, tako da imamo različite veličine kombinezona za jednokratnu upotrebu, postoje veće veličine, dizajnirane za europske i američke muške radnike, kao što su 4xl kombinezoni za jednokratnu upotrebu ili 5xl kombinezoni za jednokratnu upotrebu.


2.Product Specification

2


3. Razlika od polipropilenskih kompleta za jednokratnu upotrebu

U usporedbi s polipropilenskom tkaninom, SMS materijal se sastoji od dva sloja spunbond tkanine i jednog sloja tkanine za filtriranje raspršivača, sa otpornošću na kidanje, vodootpornim, otpornim na ulje, prozračnim, antistatičkim i drugim funkcijama, s izolacijskim učinkom na granuliranu prašinu. Idealan je izbor za siguran rad. Tako bi jednokratni kombinezon u SMS materijalu mogao biti bolji izbor za industrijske radnike.


4.Characteristics

Zbog specifičnosti SMS tkanine, možemo napraviti viši kombinezon za jednokratnu upotrebu u skladu s tržišnim zahtjevima kupaca, kao što je 70 ili 80 grama, vodootporni učinak je bolji i ima učinak antistatičke zaštitne odjeće za jednokratnu upotrebu, ali to je nije primjenjivo na sve industrije, pažljivo birajte prema stvarnoj uporabi.

Hot Tags: Jednokratni kombinezoni za muškarce, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like