Bijeli jednokratni kombinezon s kapuljačom

Bijeli jednokratni kombinezon s kapuljačom

Bijeli jednokratni kombinezon s kapuljačom koristi SBPP / PE / PP + PE / SMS / SMMS / SF mikroporozni materijal, 30 ~ 50 g, ili kao vaš zahtjev. Kuhinja, struk, manžete i gležnjevi jednokratnog kombinezona s elastičnim podešavanjem, patentni zatvarač prednje i elastične manžete i gležnjevi. A vaš specifičan Logo možemo ispisati u kombinezonu s kapuljačom, dostupne su različite specifikacije.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Bijeli jednokratni kombinezon s kapuljačom


Opis

Bijeli jednokratni kombinezon s kapuljačom koristi SBPP / PE / PP + PE / SMS / SMMS / SF mikroporozni materijal, 30 ~ 50 g, ili kao vaš zahtjev. Kuhinja, struk, manžete i gležnjevi jednokratnog kombinezona s elastičnim podešavanjem, patentni zatvarač prednje i elastične manžete i gležnjevi. A vaš specifični Logo možemo ispisati u kombinezonu s kapuljačom, dostupne su različite specifikacije. Također je jedna od veličina jednokratnih kombinezona s kapuljačom od S-3XL, može se izraditi ili po potrebi. A postoje i mnoge boje za izaberite. Trudimo se kako bismo udovoljili vašim potrebama.

 

svojstvo

1.Zipper ispred, zatvarač sa zatvaračem

2.Elastična u manžete i gležnjevima

3. S kapuljačom ili bez čizme

4.Half elastika u struku

5.Preventirajte vodu / krv / prašinu

 

Ako ste zainteresirani za naš proizvod, pošaljite nam sada "Upit". Hvala.

 

 


Hot Tags: bijeli jednokratni kombinezon s kapuljačom, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like