Jednokratni zaštitni kombinezoni

Jednokratni zaštitni kombinezoni

Zaštitni kombinezon za jednokratnu uporabu isporučuje tvrtka ALLMAN PROTECTION s vrlo profesionalnom tehnologijom. Kao profesionalni zaštitni kombinezoni za jednokratnu upotrebu, u skladu s različitim okruženjima, tkanina i težina zaštitne odjeće za jednokratnu upotrebu su različiti.
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Description

Zaštitni kombinezon za jednokratnu uporabu isporučuje tvrtka ALLMAN PROTECTION s vrlo profesionalnom tehnologijom. Kao profesionalni zaštitni kombinezoni za jednokratnu upotrebu, u skladu s različitim okruženjima, tkanina i težina zaštitne odjeće za jednokratnu upotrebu su različiti. Obično, netkane tkanine izrađene zaštitne odjeće s laganim, kao što su 25gsm-30gsm okolo, koji će se koristiti u vrlo osnovne zaštite, kao što je prašina dokaz. Ako je težina oko 40 g / m2, koja se može koristiti u bolnici ili drugim medicinskim područjima, čak iu poljima lake industrije.


2.Product Parameter

1


3.Product dizajn

● S kapuljačom: budući da je u pitanju jednokratni pokrivni kombinezon, on ima dizajn poklopca kako bi zaštitio glavu, kapuljaču s elastikom kako bi se osiguralo da poklopac može dobro pokriti glavu.

● S ovratnikom: Jednokratni zaštitni kombinezon može se izraditi kao s ovratnikom umjesto s kapuljačom, koji se koristi za niskokvalitetne okoline. Obično je težina jednokratnih zaštitnih kombinezona vrlo lagana i prozračna.

● S poklopcima poklopca motora i poklopca prtljažnika: Da bi se zadovoljili visoki zahtjevi u radionici ili mjestima visoke gustoće prašine, potrebno je nositi zaštitni kombinezon s kapuljačom i pokrivačima za prtljagu, kako bi se nosila zaštitna maska za jednokratnu upotrebu kako bi se osigurala savršena zaštita tijekom rada. u takvoj situaciji.

Hot Tags: jednokratni zaštitni kombinezoni, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like