Bijele mikroporozne kombinezone za jednokratnu upotrebu

Bijele mikroporozne kombinezone za jednokratnu upotrebu

Bijela mikroporozna kombinezona za jednokratnu upotrebu izrađena je od polipropilenske tkanine i prekrivena PE permeabilnim filmom, tako jakom propusnošću zraka, boljom protupropusnošću, u različitim organskim otapalima, kiseloj i alkalnoj koroziji u isto vrijeme
Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu

1.Product materijal

Bijeli mikroporozni kombinezon za jednokratnu upotrebu izrađen je od polipropilenske tkanine i prekriven PE permeabilnim filmom, tako snažna propusnost zraka, bolja anti-permeabilnost, u različitim organskim otapalima, korozija kiselina i lužina istovremeno, ima visoku otpornost na udar. Snažna mehanička svojstva, meka i ugodna tekstura. Nezapaljiv, netoksičan i ne iritira, bezopasan za kožu. Bakterije izolacije, vodootporne, lagano prozračne, meke teksture, najveći su medicinski kombinezoni za jednokratnu upotrebu.


2.Proizvodne karakteristike

Njegova karakteristika je znoj plin ljudskog tijela može poslati van, a štetni plin izvana i vlage ne može upasti. Osim toga, membrana koja se može disati se koristi za kiruršku odjeću, kiruršku gazu i izolacijsku odjeću.


3.Product Functions

Bijela jednokratni mikroporozni kombinezon ima dobru propusnost za vlagu i barijeru, može se učinkovito oduprijeti prodoru alkohola, krvi, tjelesnih tekućina, čestica prašine iz zraka, bakterija, siguran i praktičan za upotrebu, može učinkovito zaštititi nositelja od prijetnje infekcije, bez križanja , itd ,.


4.Product specifikacije

1

Hot Tags: bijeli mikroporozni kombinezon za jednokratnu upotrebu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, jeftini, cjenik, niska cijena, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like